Reklama

Reklama

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

  • Velká Británie Frequently Asked Questions About Time Travel
Trailer

VOD (1)

Když si ve sci-fi komedii z produkce HBO tři obyčejní muži dají večer v hospodě pár piv, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoliv výjimečného. Přesto však dojde k události, jež uvede do pohybu sérii výletů zpět i kupředu v čase...  Když do místního baru vstoupí tři úplně obyčejní muži, aby si večer dali pár piv, pokecali spolu a na chvíli zapomněli na svůj zcela průměrný život, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoli výjimečného. Ray (Chris O'Dowd) je pověstný svou posedlostí, týkající se cestování v čase, ale když se setká s Cassií (Anna Farisová), která prohlašuje, že je z budoucnosti, považuje to samozřejmě za žert. Toby (Marc Wootton) je posedlý filmem, a když uslyší Rayovu historku o ženě putující časem, předpokládá, že kamarád mu přihrál filmovou zápletku. A cynický Pete (Dean Lennox Kelly), který ničemu takovému nevěří, musí změnit názor, když náhodně nahlédne do budoucnosti baru, který je plný mrtvol a on je mezi nimi. Tato událost uvede do pohybu sérii náhodných výletů časem zpět i kupředu, v jejichž průběhu se tři hrdinové snaží najít pravidla pro cestování v čase a odhalit tajemství, kdo se je bude snažit zabít a proč... Sci-fi komedii z původní produkce HBO režíruje Gareth Carrivick. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Miluji filmy o cestování v čase a tento mi velmi připomínal skvělý japonský film "Summer Time Machine Blues"... Bál jsem se, že samotné cestování v čase a celkový princip bude zprzněn nějakou nelogičností, či že to prostě celé bude špatně udělané, ale opak byl pravdou... Bylo to naprosto skvěle udělané, až jsem si, což miluji, musel v hlavě urovnávat, jak to vůbec je, kde nyní jsou atd... K tomu dobré herecké výkony (co také od Chrise O''Dowda jiného čekat, že), dobře natočené, svižně ubíhající, bavící a nenudící... Líbilo dost a určitě se k tomuto filmu s radostí vrátím... :) ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavá variácia na cestovanie časom, ktorá však v poslednej štvrtine značne stráca dych. O'Dowd, známy v tých zemepisných šírkach hlavne ako Roy z IT Crowdu, hrá zas nerda a ide mu to tak dobre, že ostatní popri ňom jednoducho zanikajú. Jednoducho, veľmi príjemný snímok na nedeľné popoludnie, na ktorý si však už druhý deň ani nebudete pamätať. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Scénaristicky nápaditá pocta sci-fi, která nakonec nebyla zas tak vtipná, jak jsem očekával. Jasný, ústřední trio je sympatické a tvůrci si s tím cestováním v čase opravdu pohráli, takže některý časový paradoxy potěšej. Stejně jako tempo filmu, které je opravdu triskové. Bohužel, se přitom cestou někde vytratil humor a až na pár super hlášek jsem se moc nesmál. Sympaťákům navíc sekunduje ještě otřesná a čím dál hnusnější Anna Faris a ten konec byl taky trochu přitaženej za vlasy. Ale i tak celkem příjemná oddechovka, od Britů jsem ale čekal trochu víc. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

12 opic v hospodě po několika rundách. Nakonec překvapivě výrazně méně komediální a mnohem chytřejší než by se zpočátku zdálo (až do momentu s jukeboxem, vše poté je důvod proč jsem málem šel s hodnocením ještě o chlup níže). Pivko a mikina s kapucí jsou u sledování stejně nezbytnou výbavou jako ručník při čtení Stopařova průvodce po galaxii. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

No to tedy byla sračka. Prý komedie. Dovolte, abych se zasmál. Příběh byl do určité doby zajímavý. Kretén se jde vychcat a vrátí se do jiné doby. Fajn nápad neomezených možností, tak proč kurva poté následoval sled totálně nudných a debilních nápadů? Herecké trio bylo tvořeno totálními kretény. Konec filmu pohřbil i poslední náznaky koukatelnosti. Lepší odpad! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Postava, kterou hraje Chris O´Dowd, se jmenuje téměř stejně jako ta, kterou ztvárnil v The IT Crowd (Ray - Roy). Obě postavy jsou si přitom charakterově velmi podobné. (Teabag)
  • Krátce před koncem, kdy se Ray (Chris O'Dowd), Toby (Marc Wootton) a Pete (Dean Lennox Kelly) setkají s Cassie (Anna Faris), která právě vyjde z portálu, použije Cassie citát z filmu Flash Gordon (1980), a to "Miluji tě, ale máme jen 14 hodin na záchranu světa." (mi-ib)

Reklama

Reklama