Reklama

Reklama

Kanibalové

  • Česko Kanibal Holokaust (festivalový název) (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh, který vám bude vyprávět tento film, se skutečně stal. Do pralesů Jižní Ameriky odjíždí čtyřčlenná skupina mladých reportérů, aby natočili unikátní záběry s domorodci, kteří se ještě nesetkali s bílým člověkem. Podaří se jim nalézt kmen údajných lidojedů, kteří však o bílé návštěvníky nejeví přílišný zájem. Mladí reportéři se je proto pokusí vyrušit z jejich poklidného života. Tento film je nevhodný pro osoby mladší 18 let, protože obsahuje autentické záběry kanibalských orgií, které se tehdy opravdu odehrály. (Vapet Production)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (629)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Cannibal Holocaust je hodně specifický film. Těžko ho ohodnotit, protože má sice velký příběh, ale některé opravdu nechutně násilné scény kazí dojem. Odjakživa špatně nesu násilí na zvířatech odehrávající se na filmovém plátně, a proto jsem byl mírně znechucen. Nebýt tohoto faktu, možná bych dal i pět hvězd. Hudba je nádherná a snímek má určitě co do sebe, ale určitě není pro každého. Místy jsem byl docela příjemně překvapen, místy ne. Z tohoto pohledu bych dal maximálně tři hvězdy. Ale když jsem si nechal dlouhou dobu Cannibal Holocaust v hlavě rozležet, docela jsem z něj měl pozitivní dojmy, a proto měním své hodnocení na čtyři hvězdy. Už i tak je zde na csfd tento snímek velmi nespravedlivě podhodnocen. Je to slušná podívaná, kterou by mohl překousnout snad každý, i když má i svá negativa, jež jsem zmínil výše. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že triky jsou dost reálné,dobře zahrané,zvířata se fakt zabíjeli,páchání brutality a znáslňovaní žen se mi sice hodně líbilo,ale to kecání okolo mě fakt nudilo. Co se týče brutalit chápu,proč to vyvolalo rozhruch,ale jinak nuda. Škoda,že Francesca Ciardi nikdy nehrála v pornu nebo aspoň nějakém erotickém filmu,měla by rozhodně talent a možná,že by si mi to líbilo více než Kanibalové. ()

Reklama

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Talianski tvorcovia v 70tych a 80tych rokoch si okrem iného založili biznis na tom, že korčuľovali na hrane toho, čo je možné ešte zobraziť na filmovom plátne a to tak sexom, násilím, či témami. Deodato v Cannibal Holocaust túto hranicu prekročil a dosť výrazne (pričom najvýraznejším príkladom je týranie zvierat). Zaslúžene je to asi najkontroverznejší film na svete a rozumiem ľuďom, ktorých fascinuje, za mňa je to ale odpad. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z lepších příspěvků do kanibalského subžánru, alespoň tedy po formání stránce. Deodato snímek originálně prezentuje jako polodokument postavený na objevených snímcích štábu dokumentaristů po kterých se v zeleném peklu slehla zem. Účinost snímku je v dnešní době nejspíš prchavá, ale dokážu si představit, že v roce 1980 se muselo jednat o šokující záležitost. Co zůstává a zůstane nepřekonané je určitě geniální soundtrack Rize Ortolaniho. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť primitívny spôsob snahy upútania pozornosti a zarobenia pár korún. Úplne zvrátený horrorový dokument, teda ak sa to vôbec k niečomu horrorovému vôbec blíži. Je to len pár nechutných a naozaj hrôzostrašne vyzerajúcich záberov, bez deja a zápletky. Ale ak to je skutočne autentický materiál, čo niektoré zábery tento pocit evokujú, preklínam tvorcov a hlavne distrútorov takéhoto svinského materiálu. 40%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (46)

  • Triky ve filmu byly tak realistické, že režisér musel jít údajně k soudu a prokázat, že vše byl jen mejkap a padělky vnitřností i krve. (Kulmon)
  • Scéna, kdy herec zabije opici se točila dvakrát, byly proto zabity dvě opice. (Kulmon)
  • Dívky, se kterými se profesor (Robert Kerman) koupe nahý v řece, byly najaty v místním nočním klubu. (pajik)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama