Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Už úvodní titulek filmu věstí, že diváka čeká čistá amatérština. Je to jako jedení díl VKV obohacený o osobnosti typu prezidentské kandidátky Jany Bobošíkové! Dopisy od vraha - jsou jak od gegoša z ústavu. Vyšetřovatelé jsou sympaťáci. On má červený nos, ona má nevkusně odbarvené vlasy a oba jezdí v červeném favoritovy. Zvuk je katastrofální, vraždy jsou skoro bez krve - vlastně ano, scénka na střední škole má gule :). Náhle jsem uviděl Štěpána Turka..."je tu stávka dýdžejů a ticho se valí z repráku"...hraje vrátného! Celý tenhle buřtguláš dochucuje česká neherecká mládež, která se chová absolutně nelogicky. To však nevadí...celé je to chujovina. Já myslím, že celé to bylo punkerské :) ...10%. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Problémov je tu dosť. Kde začať? Pri námete? Pri (?)hercoch? Pri spracovaní? Punc akejsi nie Ztkovej produkcie, filmu dodáva dabing, kde počuť mnoho známych a populárnych hlasov. Ale to je asi tak všetko. Mám rád a nevyhýbam sa amatérskym filmom, ale kým v zahraničných low budget produkciách, sa pri minimálnom rozpočte rozvíja kreativita tvorcov, ako ten a ten záber natočiť s minimom prachov, ale s čo najväčším efektom, tu sa niekto pozrel na zohnaný obnos a povedal si - ´´Za málo prachov, málo muziky´´. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že bez Džambulky tenhle Kučerův filmeček málem zapadl a po letech už by ho náhodný divák neodlišil od všech těch marných žánrových pokusů ve stylu Všichni do jednoho Karla Žaluda, Total Detox Romana Vojkůvky nebo Zahradníka Marcela Bystroně. Ale Kučera měl dost odvahy na to, aby natočil ještě jeden kousek. Takže na něj už nikdy nezapomeneme. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sa mi niekedy podarí odložiť svoju mesačnú výplatu na pokrytie rozpočtu filmu, tak si tiež zoberiem do ruky svoju domácu kameru, oslovím pár "talentovaných" hercov z bezdomoveckého kempu v susednej ulici, scenár zadám ako domácu úlohu nejakému nadanému žiakovi osobitnej školy a budem filmár. Potom nech mi už niekto môj slaboduchý zblitok len pretlačí do distribúcie a budem spokojne strašiť nič netušiacich divákov. Pre túto sračku je odpad! pochvalou. ()

beran-ek odpad!

všechny recenze uživatele

Obvykle dokoukávám filmy do konce, aby hodnocení bylo za "celek". Ale tenhle "film" jsem vypnul po cca 8-10 minutách. Češi tohle prostě neuměj! Chápu, že je to totálně nízko rozpočtovej snímek.. ale v jiné zemi by to snad i za půlku natočily líp! Slasher? :D ..když tam týpek bodal nožem, tak to znělo jak samurajskej film z 50.let ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)

Reklama

Reklama