Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (803)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ktorý blbec kričí ´žralok´, keď sme na jazere?“ Pôvodný film Joea Danteho a Rogera Cormana mám rád od detských liet a za nostalgiu mu dávam 4*, aj keď objektívne si ich samozrejme nezaslúži. Ale napriek tomu, alebo žeby možno skôr práve preto, Ajaov remake ma nebavil. Resp. bavil ma svojou blbosťou, čo ale nie je príliš veľká pochvala, hoc som si takmer istý, že také blbé postavy (Jerry O´Connell) a obecne blbý dej mäsiar z Noci s nabrúsenou britvou použil schválne. Z "prehrávania" hercov (hlavne Ving Rhames a Christopher Lloyd) a šialených nápadov (vlasy v lodnej vrtuli, Eli Roth, Richard Dreyfuss v identickom oblečení, aké mal v Čeľustiach) je vidieť, že toto seriózny horor nemal byť ani náhodou. Len krvavá pastva pre 3D. Takže sa tvorcovia našťastie ani nesnažia, aby sme si obľúbili postavy a zaujímalo nás, ktorá zomrie alebo ktorá nie. Všetko sa podriadilo trikom a gore. Triky sú ale hnusné a ani tuhé gore všetko nespasí. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film o masožravých rybách se záhy proměnil ve film o bujarých kozách Z málokterého snímku máte pocit, že si režisér utahuje ze svých sponzorů, jako právě ze snímku Piranha 3D. To byl postřeh pro fanoušky na vyšším levelu. Nyní postřeh pro milovníky hororu. Když se modrá laguna zalije krví a mladí lidé umírají v nepředstavitelných bolestech a situaci ještě zkomplikuje idiot s motorovým člunem, poznáte, že se díváte na opravdu dobrý film. Postřeh pro náhodné návštěvníky kina. Chlapci, budete-li mít pocit, že vás během filmu něco tlačí v kalhotách, buďte bez obav, to brzo přejde. Přehoupnete se do druhé půlky filmu, kde ty kozy už jen ohlodávají ryby a ke dnu pomalu klesají jen pytlíčky se silikonem. Dívky, budiž ty klesající ohlodané pytlíčky se silikonem jakési zadostiučinění pro vás. Pro vyznavače režiséra Aji povinnost. Pro následovníky Ashtara Sherana povinnost. Pro meditativně založené lidi konvertující k buddhismu něco, co vám změní vnímaní vašeho harmonického světa. Pro všechny ostatní, průměrný horor se střední dávkou napětí, lehkou nápaditostí a poněkud přehnanou zvráceností. K tomu ještě malá krvavá kapka humoru. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Fajnové béčko, které není ani tak o piraňách jako o pěkných holkách (které ty piraně nakonec sežerou) a hektolitrech krve. Aja dokazuje, že režisér si může plnit sny, ať už se pohybuje v jakémkoliv žánru. Navíc ten film funguje. Finální jatka nemají obdoby. Nebýt okatě digitálních rybiček v podstatě by nebylo co vytknout. Dokonce mě u jedné scény mrzelo, že jsem neviděl 3Dčko. No a Kelly Brook. Guilty pleasure jak vyšité. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ani ako fanúšika béčkových hororov a obdivovateľa Ajovho remaku Hory majú oči ma jeho Piraňa príliš nenadchla. Aja má totiž skutočný filmársky talent, ktorým v Piraňe plýtva. Spracováva v nej obsah, ktorý by iba o kúsok horšie zvládol i packal (režisér) Eli Roth. Jeho Piraňa síce JE ako-tak zábavná, nahé čučoriedky v nej potešia a miera krvavej brutality dosahuje úrovne najšťavnatejších splatter masakrov žánru (čo je v dnešnej dobe v kine jav nevídaný), ale film ako celok pôsobí lacne až nesympaticky. Väčšina jeho postáv vám skôr lezie na nervy, než že by ste sa o ne mali báť, pretože sú špatne napísané a občas i zle obsadené. Aspoň že ten potapačský výlet do podzemnej jaskyne disponuje tak príjemným fantasy rozmerom. O českom dabingu pomlčím, o jeho úrovni vypovedá hneď úvodná scéna, kedy Richard Dreyfuss vydáva pod vodou rovnaké zvuky stonania ako nad vodou (WTF?!). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

3D KINO/// Celkem 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 10/10/// +dobrý nápad s jejich vznikem (prostě žádný věděcký experiment), hodně masa, mladého masa (pro rybičky vydatná strava), moderní hudba i vizuál (ve 3D si na ně můžu šáhnout) -přeci jen by si rybičky zasloužili sežrat ještě o něco profláklejší herce (role pro Paris Hilton?), na kinofilm dějově jednoduché (u rybiček je to ale typické) a celkem krátké/// Tak tohle byl silný zážitek i pro mě. Tedy já patřím mezi ty, kterým trocha té krve nevadí, ale tady se v ní dá koupat. Není nouze o ohlodaná těla, vnitřnosti, všemožně odtržené údy (Jerry O'Connell by mohl vyprávět), nahé zadky a kozy, nadupanou hudbu, stádo lidí toužící po tom smočit se ve vodě a to toho pár rybiček které žerou za dva. Čekali jsme na to dlouho a nakonec jsme se dočkali. Už to prostě chtělo uvést znovu do kin a rovnou ve 3D. Dávno je tomu, kdy kina ovládli původní filmy, které dnes působí zastarale. Tohle je moderní převedení původního filmu a nic víc nelze od filmu očekávat. Komu stačí takováto jednohubka, rád hodí rybičkám návnadu./// Celkem 76%/// ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Původně byl film natočen ve 2D. Do formátu 3D byl předělán až v postprodukci. (darek kartac)
  • Jim McBride alias Mr. Skin na svojej webstránke mrskin.com každoročne zostavuje okrem iných rebríčkov aj taký, ktorý pozostáva z 10 najlepších nahých scén roka. Expertov z mrskin.com v roku 2010 najviac zaujala herečka Kelly Brook v horore Piraňa 3D. Britská modelka si v snímke užíva spoločné „plavkové“ chvíle s blondínkou z pornobrandže Riley Steele. (MikaelSVK)
  • Film sa natáčal na jazere Havasu, ktoré leží v rezervácii medzi Arizonou a Kaliforniou. Toto jazero je skutočne obľúbeným a vyhľadávaným jarným miestom pre oddych a zábavu. Producenti najprv chceli použiť skutočný názov, ale nakoniec sa rozhodli pre fiktívny - Lake Victoria. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama