Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Opravdu se srovnání s Chuckem nedá ubránit. A to je právě kámen úrazu Reapera, protože ten prohrává na celé čáře. Sam není prostě charizmtický tahoun, má děsně nesympatického kámoše a ani jeho lovestory nestojí za nic. Postava ďábla mě taky nijak nebere - nemá nic na práci, jenom blbě kecá - nevím, proč si duše nechytá sám; to je scénáristicky nedotažené. Po několika dílech tvrdím, že každý díl je rutinní a ničím nepřekvapí. Vlastně možná nějakým nečekaně blbým lapačem. V titulku je uvedeno komedie, ale to je jedna velká ďábelská lež. 50-60%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak Kevin Smith mě zase jednou velice potěšil. Seriál o klukovi, který pracuje pro Ďábla a vrací zpátky do pekla uprchlé duše, je překvapivě mnohem více zábavný než by se na první pohled zdálo. Po prvních pár epizodách mi to přišlo jako docela dobrá oddychovka, teď to mám ale s každým přibývajícím dílem čím dál radši. Super hlášky, originální lapače démonů a hlavně fajn postavy, to jsou hlavní klady tohoto seriálu. A hlavně Ďábel s tváří Raye Wise je naprosto boží, stejně jako hrdinův nejlepší kámoš Sock, kterej má vždycky hustý hlášky. S Chuckem je to asi nejlepší nový komediální seriál této sezóny a už se nemůžu dočkat dalších dílů. Fakt super, ale tu jednu hvězdu si ještě pro jistotu nechám v záloze ;-) ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Úžasně odlehčenej a ohromně vtipnej (hlavně díky Sockovejm hláškám) seriáll!!! Je tam obrovská spojitost se seriálem Chuck, ale oba vznikly ve stejnej rok, takže těžko říct, kdo koho vykrádá. Každopádně u Chucka**** si nepamatuju, že bych někdy dal 10 dílů za jeden jedinej víkend. Proto musím Ďáblova sluhu spravedlivě ocejchovat hvězdou navíc. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

To co po prvním díle vypadalo jako naprostá pecka, se postupně rozmělnilo v táhlé a opakované nudné nic které ani pár slušných hlášek nezachránilo. Postava ďábla se nikam neposunula, zápletka jednotlivých dílů se trapně opakovala, děj stagnoval. Předčasné ukončení seriálu je zcela pochopitelné. Za mne 45% za první dva díly. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Chytlavý fantasy seriál, jehož největší předností jsou skvěle napsané charaktery, humor a představitelé v nich obsazeni. Narozdíl od většiny místních odborníků jsem žádné typické prvky humoru Kevina Smithe nezaznamenal, vtipný to seriál opravdu je, ale daří se to i bez sprosťáren, drog, sexu a téměř všeho synonymního Kevinově stylu. Hlavní hrdina Sam je smolař, kterému rodiče prodali duši, už tenhle fakt musí trochu sympatií vyvolat. Navíc jeho dětinské (ne)snažení o překrásnou Andy je tak milé, že jde o hlavní, pomyslný držák bez něhož by u prvních šesti až sedmi dílů vydržel málokdo. Po rozpačitém začátku kde jsou všechny díly takřka totožné, se ovšem rozjede hlavní dějová linka a Reaper v následných dvaceti dílech naplňuje svůj až kultovní potenciál. Dopomáhá k tomu hlavně Ray Wise, kterého elegantní, hláškující ďábel zprvu skřípal, ovšem jen proto aby se v následujích epizodách stal, tou nej postavou a to i v konkurenci Socka (Tyler Labine), Samova ultrašílenýho a megavtipnýho kumpána. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama