Reklama

Reklama

Ďáblův sluha

(seriál)
  • USA Reaper
USA, (2007–2009), 21 h 54 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Bret Harrison, Ray Wise, Tyler Labine, Missy Peregrym, Rick Gonzalez, Valarie Rae Miller, Nikki Reed, Kevin Smith, Jamie Kennedy, Henry Mah, Jessica Stroup (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Sam je průměrný jedenadvacetiletý mladík, který pracuje (no spíš nepracuje) v supermarketu v Seattlu a volné chvíle tráví s tlustým kámošem infantilními žertíky všeho druhu. Průměrným by určitě zůstal i nadále, kdyby jeho rodiče v mládí neprodali jeho duši ďáblu za nějakou tu službičku. Nicméně teď, když oslavil 21. narozeniny, je Satan zpět a požaduje něco na oplátku. A není to nic menšího než nahánění uprchlých duší zpět do Pekla. Komediální seriál z pera Kevina Smithe z TV stanice ABC. (Looser)

(více)

Recenze (114)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Příjemný oddychový seriál. První díl na mě působil jako balzám na duši v dnešní mdlé kvalitě nových seriálů a to především díky Kevinu Smithovi - seriál připomíná jeho filmy - lehké a zatraceně vtipné komedie. Bohužel s dalšími díly kvalita už dost opadá - vše už není pod taktovkou Smithe a díly připomínají jen kopie prvního dílu (jiný úkol, jiný cool záporák, ale naprosto žádný náznak vývoje postav nebo příběhu). Ale asi od 12. dílu dojde ke změně, objevují se další postavy, současné se s každím dílem vyvíjejí a díly jsou propojeny zajímavým příběhem. Těším se, co bude dál. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sakra JO!....... Včera večer jsem si udělal takový menší Ďáblův marothón. Koláč, zbytek Kofoly a pár brambůrků sice vzali při sledování za své, ovšem když se člověk dívá na podobně pekelnou jízdu, tak se musí počítat s tím, že mu vyhládne. A že ta jízda byla výtečná! Ano, sice chvílema natahovaná, ale když vás seriálem provází originální postavičky, jejichž osudy vám nebudou lhostejné, je napůl uvaříno a taky zaděláno na jeden z nejoriginálnějších seriálů poslední doby. Mám rád, když je, ať už ve filmu nebo kdekoliv jinde, nějaká postava, které věříte každé slovo a při jejíž dedukcích a nebo popřípadě lží máte skřížený ukazováčky a prostředníčky z toho důvodu, aby postava v seriálu vydržela co možná nejdéle. Prostě fanouškovství na entou. V mém případě se jedná právě o zmiňovaného ďáblisima, který není vzorem všech ctností a co je nejlepší, nejedná se o průměrného syna satanova. Není to takovej ten camrák, který plivne a okolo se zjeví pára a modlitební svíčky. Místo utíkání před krucifixem a peří se tenhle "člověk" soustřeďuje na momenty překvapení, dbá o to jak vypadá a navíc má uhrančivý pohled Raye Wise, takže nemám námitek . Mám tenhle seriál rád a vážně uvažuji o tom, že podobné večerní maratony bych si zopáknul. Bohužel sledovanost tohoto seriálu byla v Americe pramalá, takže STOPKA byla více než jasná. Škoda. P.S. Rakovinu na tebe U-Milujeme Muzikál ze střední-S- Paris Hilton je náše Matka Tereza-A- Kvalitní seriály sabotujeme!!!!! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si o tomhle seriálu myslet: není napínavý, rádoby vtipnost je velmi křečovitá, zápletka a řešení dvou spatřených dílů skoro identické, postavy nic moc (sympatické možná pro teenagery)... Výjimkou je Ray Wise, ten do své ďábelské role vyloženě sedí a za jeho výkon dávám třetí hvězdičku - jinak jde o průměrný seriál pro mládež. 50% ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

K Reaperovi jsem se dostal víceméně náhodou, i když jsem samozřejmě věděl, že existuje i přibližně o čem je. Prvních pár stand alone epizod je škoda, sice uvádějí do děje, ale myslím, že ten základ byl všem jasný po dvou dílech. Když se to příběhově pohne, začne to mít grády. Co mě však bavilo víc, než skvělá příběhová linka byla vztahovost seriálu, tedy aspoň Samovy vztahy (tedy od té doby, co se z něj jako ňoumy stal normální kluk ve které jsem se docela viděl). Ať už to byla Taylor, Cady, nebo pak konečně Andi, byly to díly, které mě bavily nejvíc a v druhé sérii mi hrozně chyběly, když už se všechno zase točilo jen kolem Andi. Je třeba přiznat, že některé zbylé vztahy byly opravdu trochu over-the-top. Kdo si svoji roli očividně užíval byl Ray Wise a jeho ďábel je nezapomenutelná postava, tak kousavá a vtipná zároveň a přitom tak nekompromisní. Je škoda závěru druhé série, která už tak byla nastavovaná po roční pauze, že se autoři neodhodlali k nějakému lepšímu zakončení a nechali zápletku otevřenou, sice dobře otevřenou, ale vzhledem k opětovnému zrušení zbytečně otevřenou. Každopádně první série mě bavila o poznání více, než druhá, kde mi prostě něco chybělo. Oblíbené postavy: Sam "Reaper" Oliver, Devil. 1. season: 80 %. 2. season: 60 %. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy a seriály, kde se nemusí až tak moc přemýšlet, keré neřeší jenom ty nejdůležitější životní a celosvětové problémy, ale kde se mohu od srdce zasmát a spolu s hlavnímy hrdiny přemýšlet nad nějakou tou skopičinou. A právě to pozitivní mě nabídl tento seriál, a já jsem mu za to vděčný. Po prvních 10 dílech hodnotím 4. Jooo, a Ray Wise je jako Ďábel naprosto dokonalý - dost mě připomíná naše V.I.P. spoluobčany v oblecích, které také nemám rád. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda 13: chlapci bydlí v bytě 508. 5+0+8=13. (kukentipla)

Reklama

Reklama