Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 1

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný průser. On už první Arthur byl dost na hraně, stále se ale ještě v rámci možností jednalo o relativně zábavný (byť čas od času poněkud haluzoidní a halucinogení) skoro animák. Maltazardova pomsta je ale plná dějového vzduchoprázna, jehož podstata se dá shrnout do pěti minut (což se na konci skutečně stane). V animovaném světe si užíjete tak třetinu filmu (v níž Arthur povětšinou léta na berušce a pak chvíli rotuje krysa ve ventilátoru), většinu děje tvoří jen nesmyslné eskapády Arthurových rodičů (kteří nabourají berana) a zmalovaných černochů pobíhajících po baráku. Jediným světlým momentem je Maltazardův výstup (mimochodem také jediný světlý moment českého dabingu), který ale vyvrcholí TAK STRAŠNĚ NEHORÁZNÝM WTF, že se v sále smáli dokonce i 7 letí diváci. A to už je co říct. Podtrženo, sečteno, Arthur a Maltazardova pomsta je jedno velké filmové OMG WTF dělané na drogách, které nemá v červených číslech vůbec co dělat... ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka prvého dielu, ja som sa bavil, bol to fajn nápad a svižná animovaná akcia. Ale toto bolo čo? Animácia otrasná už od prvých minút, a vôbec, celý film mi prišiel neskutočne bezvýznamný a prázdny. Ten bezduchý dej ktorý Besson prezentuje má neskutočne chaotický a naťahovaný spád a jeho náplň sa odohrá v posledných dvadsiatich minútach. Toto má byť rozprávka pre deti? Už aj tie poznajú že tento film je jedna velká zbytočná nuda. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €65miliónovTržby USA $347,136(len Canada)║Tržby Celosvetovo $51,741,000║ Strašne chatrní dej, nemá to už tú iskru čo prvý diel, ani zábavnosť, animačne mi to príde tiež akési slabšie, Besson výrazne poľavil, sakriš mohla to byť dobrá séria takto to bude ďalšia zbytočne rozbehnutá vec, ktorej smerovanie nikam nevedie, plus ten slušný rozpočet kde bol premrhaný? Nechápem! /40%/ ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Film, jež zvládne příběhově na stopáži o délce 93 minut předvést zhruba to co jinde shlédnete za minut 10, tomu tedy říkám ukázka tvůrčí krize. Mezi střípky rozvleklého děje se nachází neuvěřitelné množství výplně a vaty v podobě různých vždy několik minut trvajících honiček či prázdných rozhovorů. Vím, že se jedná o film pro děti, ale i ten by měl být do jisté míry kvalitní. Obávám se, že od Bessona se již kvalitního snímku nedočkáme. Asi si půjdu pobrečet nad tímto smutným faktem u Leona, Elementu nebo Big Blue a půjdu spát...30% ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tady v podstatě platí to, co u prvního dílu. Dokud se děj odehrává v miniaturním světě Minimojů, je to celkem fajn, ale v momentě, kdy dostává přednost Arthurův svět lidí, film má děsivou tendenci zabředávat do trapných vtípků, které se většinou zakládají na tom, že se někdo pitvoří do kamery. Tentokrát si ovšem Minimojů moc neužijeme, proto se pocit trapnosti dostavuje nepříjemně často. Navíc se nemůžu zbavit pocitu, že film je prakticky o ničem. V momentě, kdy se jakoby začne něco dít, je najednou konec. Měl bych pro pana Bessona menší radu: Méně je někdy opravdu více. ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama