Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME ŠŤASTLIVCI, ŽE JSME TO PŘETRPĚLI“...... /// Vona by vobčas mohla zavřít hubu (ukecaná…), latinoameričan, co to koupil do péra a Tim Robbins… ten to taky nemá lehký. A tak si to šukaj přes Státy, vobčas udělaj to co udělat musej (páč přátelství léčí), zastavěj se tam a tady … tak jak to prostě u road movie bejvá, řešej různý člověčí věci a já bych řek – celkem nuda. Všechna ta snaha, jak se vo sebe snažej starat – to by si jeden hubu rozerval. Asi nejsu klikař (nebo se na tyhle filmy vyser!). Vo to víc si cením Emilia Esteveze, kterej mě svojí Poutí dostal. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jak je Amerika hrdá na svý vojáky. 2.) Umím hovno, ale vyznám se v životě (takže voják….). 3.) Thx za titule ,,pedroo“ a ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní příběh plný životních pravd, uvěřitelných osudů, paradoxů, bizardností, ironií osudu a konce, který jsem tak nějak nečekal, přál jsem těm třema něco víc. Jeden z nejvíce originálních filmů ze všedního života, co jsem v poslední době, možná za celý život viděl. Herci perfektní - Tim Robbins si u mne spravil dojem z Shawshanku, Michael Peňa nebyl protivný a Rachel McAdams byla roztomile milá, krásná...rozkošná. A uvěřitelná. Určitě nebude spoilerem, když řeknu, že je to road movie o třech vojácích, kteří mají měsíční propustku a snaží se vyřešit své problémy a touhy a o těšení se na něco, co nakonec skončí úplně jinak. Recenze na: http://fanmovie.cz/mimokino/the-lucky-ones/ ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty nejsilnější přátelství vznikají na společném prožívání příběhů. Nádherný příběh o osudech tří sympatických lidí. Rachel jsem si zamiloval zhruba tak v prvním záběru a na svý pozici jsme vydržel i po skončení filmu. Obyčejný film o obyčejných lidech se kterýma bych chtěl sdílet svoje radosti o bolesti. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jako nepopírám, něco do sebe ten film má a jednotlivé scény se mi líbily, ale zároveň mi to především přišlo jako strašný průměr snad po všech stránkách. Po filmařské stránce nezajímavé, herecky ok, ale že by byly bůhvíjak moc povedené se taky říct nedá a s postavami se tu pracuje tak jako v rámci mezí, ale pracovat se s nimi dalo daleko víc. Jako ostatně s celým filmem, protože nějaký přesah jsem v tom taky moc nezaznamenal. Navíc chladné to bylo jak psí čumák a emočně si mě to prostě nezískalo. Z těch road movie o vojácích si radši příště pustím Poslední misi, ta mi aspoň něco dala. Navíc jak do toho neustále jede ten americký patriotismus a do toho se to celé snaží být pohodové, tak jsem moc nepochopil, jestli to ten film chtěl jen ukázat, podpořit nebo kritizovat. Ony se tu ty patriotistické scény samy o sobě tváří tak nějak všelijak. Slabé 3* ()

campix 

všechny recenze uživatele

Šťastlivci jsou sice příjemná, ale pro mě naprosto nezajímavá podívaná, která ve mě nezanechala žádný větší dojem a za pár dní si ani nevzpomenu, že jsem něco takového viděl. Myslím si že těch nehod a nesnází hlavních hrdinů bylo až nějak moc, až to působilo divně. Zajímavé ovšem je jak si normální američané váží svých vojáků nebo například New Yorských hasičů. Nevím jestli tomu tak je i ve skutečnosti, ale je hezké vidět, ža si váží lidí, co pro ně nasazují životy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama