Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle moderní variace pohádky o Sněhurce, byla v podstatě ve své misi úspěšná. Máme zde hodnou Amandu Bynes s koulejícíma očima, zlou, protivnou a namyšlenou blondýnu Saru Paxton, kouzelné zrcadlo nahradil internetový portál s aktuálním pořadím školních krásek, a po vykopnutí hlavní hrdinky z prestižního dívčího spolku, ji "přístřeší" poskytne sedm kluků, stejně jako bylo trpaslíků. A i na otrávené jablko, v podobě hackera, přijde řada Jak to celé dopadne, je každému jasné, ale to vůbec neznamená, že by se u toho nedalo pobavit. Povedlo se a 90.minut se dá příjemně strávit s touhle sympatickou komedií. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hehe, no nejprve sem si myslel, že se jedná o dívčí kopii Beta Housu, ale poté i přesto, že se jedná o komedii z vysokoškolského amerického prostředí a opět jde o závody spolků, se z toho vyklubala romantická komedie s 21 letou představitelkou, za kterou byste dali celej tátův plat:-) Konec je klasicky přeplácaný romantikou, v celém filmu není ani náznak nahoty či vulgarismu, komediální složka vás pobaví, ale nerozesměje, ale přesto to jako celek působí velmi mile. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +moje oblíbená Amanda Bynes, potěší John Schneider, výborné a koukatelné finále, pár dobrých vtipů -dětinský scénář, nehledě na to, že už tu byl tisíckrát, slabší rozjezd, některé postavy fakt trapně napsané/// Dlouho očekávaný film, který jsem si dlouho odkládal. Hádejte kvůli komu? Amanda je pořád (i když taky pořád hraje podobné role) velice příjemná a krásná. Celkem se těším až si vezme nějakou vážnější roli, ale v této poloze ji mám rád. A kdybych si měl vybrat tak romantika jí sluší ještě víc než teen komedie. Samotný film je výhradně pro mladé publikum a komu je víc jak 15 bude chtít film nejspíš vypnout a pokuď tak neudělá, tak o sobě asi začne pochybovat a nebo okolí o něm :-) Brácha například nechápe jak na takovéto filmy můžu koukat. Ale mě se tento žánr líbí a pak přeci jen důvod proč na to koukám už znáte./// Celkem 67%/// ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama