Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Snehurka s profi kladivem, sedm nerdu a blondata husa z patologickeho sesterstva, ktera ma misto kouzelneho zrcadla mistni obdobu libimseti.edu-ano, esteticka meritka se nam demokratizuji:), v zastydle pubertalni campus comedy, ktera strida mista, kdy strkate hlavu pod polstar jako pstros a doufate ve vybuch pumy, ktery tu jejich pastousku srovna se zemi a mista, kdy uznale pokyvujete hlavou nad zdarilou parodii. V pomeru 90:1 :) ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení ve formě stokrát viděného .. typická povídačka ze školního prostředí ve stylu 'klasicky-americky'. Jenže tahle ptákovina má šmrnc a nepostrádá ani příjemný humor, ani legrační scénky. Pěkně z lehounka komicky, přitom svižně a srandovně, okořeněné jemnou romantikou a happyendem jako z pohádky. K tomu příjemná atmosféra poskládaná především z krásných slečen a partou odpadlíků, kteří jsou hlavním vtipným tahounem celého filmu. [73%] ()

Reklama

Scharra 

všechny recenze uživatele

Snaha o tak trochu jinou a hlavně moderně pojatou Sněhurku, kterou místo macechy dusí předsedkyně dívčího spolku. Jak jsme už napsala, snaha by byla, ale nakonec to dopadlo stejně jako mnoho dalších romantických komedií ze střední/vysoké školy. Parta potrhlých spolubydlících byla zábavná,ale to jest ke kladům filmu taky vše. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Variace na Sněhurku v prostředí univerzitních bratrstev? Jak taky jinak :-) Nejsem nakloněn představě odsuzovat tento klišé postup jaksi apriori, přesto, co byste asi tak očekávali, že vás na podobné teenage komedii americké provenience bude prudit, to vás tu taky vyprudí. Chtělo to klasicky víc střízlivosti a méně vyšlapaných cest. 40% ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Sněhurka a sedm trpaslíků v novém kabátě. Další příběh o útlaku obyčejných mimoňů prostřednictvím vyšší vrstvy. Lépe řečeno je zde cítit americký smysl života: být jedinečným v libovolném směru. Ono to není ani tak děsivě vtipné, spíš si mě to získalo příběhy 7 trpaslíků s nápadnicemi, rozpadající se chaloupkou, Sněhurkou s velkýma očima a vzrušením z odpruženého kladívka, nakonec nelze zapomenou ani na prince a zlou královnu. Vtípek se zálohováním práce se povedl, člověk nezálohuje, rok ukládá práci na flešku a při odevzdávání práce z bezpečnosti dat ta fleška zkolabuje s jedinou verzí :-) ps: asi mám hodně dobrou náladu, zase 4* ... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama