Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: (Otec předává Sydney dárek.) Paul White: - "To máš ode všech." Sydney White: - "Tohle je antivibrační rámový kladivo?" & Rachel Witchburn: - "Je 12:01. Vítejte v pekle, smradi! Během příštího týdne budeme provádět to, čemu ráda říkám výchova nováčků!" Christy: - "Nesmíme tomu totiž říkat šikana po tom, co se stalo Suzie." & Sydney White: - "Zní to dost hloupě, hodně hloupě, zoufalci tam jsou celej den a hlasujou sami pro sebe." Katy: - "Ne, to teda ne, můžeme jen jeden hlas denně. Že jo, Rachel?" ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je skvelá a spolu so Sarou Paxton sú veľmi pekné, ale že sa dá 21 ročné dievča na takýto gýč je smutné. Typický trápny americký pubertálny film so svojou princezničkou, blondínkami, nemehlami, židmi, krásavcom a všelijakými inými klišé z podobných nezmyslov. Znemožňuje to samé seba, niekto chcel pravdepodobne jednoduchým ľuďom ukázať, že majú byť samí sebou a prekvapujúco zhŕňa aj svetovo dôležité veci, ako rozhovor o elitách a priamej demokracii, ale to bola skôr výnimka, ktorá potvrdila pravidlo. Nezmysel, mierne sklamanie z Amandy Bynes, nevtipné, nevkusné, ale videl som aj veľmi veľa horších filmov. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Variace na Sněhurku v prostředí univerzitních bratrstev? Jak taky jinak :-) Nejsem nakloněn představě odsuzovat tento klišé postup jaksi apriori, přesto, co byste asi tak očekávali, že vás na podobné teenage komedii americké provenience bude prudit, to vás tu taky vyprudí. Chtělo to klasicky víc střízlivosti a méně vyšlapaných cest. 40% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Liking this movie, I am most certainly a dork... Ale vážně - i když je to miliontá variace na to samé pořád dokola (z chudé obyčejné dívky se stane princezna, která získá prince a všichni ji mají rádi), je to docela povedené. U několika scén jsem se musela nahlas smát. A taky se mi líbilo to zasazení děje na kampus vysoké školy - proč by se vlastně podobné příběhy měly z většiny odehrávat na střední? Tahle malá změna celkem potěšila. A Amanda Bynes je docela roztomilá, i když pořád dokola hraje podobné role a to naprosto stejným způsobem. ~(2,9)~ ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nemám nijak velkou slabost pro Amandu Bynes a celý příběh má klasické schéma teen výplachovky, překvapivě jsem Sydney celkem fandil a celý rozjezd filmu se dobře bavil. Je třeba ocenit absenci jakýchkoliv nechuťáren, uchyláren a samoúčelné nahoty, kterou jsou zaplněny ostatní filmy podobného ražení. Bohužel zhruba někdy poté, co Sydney vykopnou z jejího vysněného Kappa spolku, všechno spadne do nudného klišé, které vyvrcholí neskutečně otřepaným a dost trapným finále. Hlavní záporačka byla slabá. Nejenom herecky, ale hlavně neměla skoro žádné pořádné zlé nápady a věrné nohsledy. Víceméně po celou dobu všichni fandili těm hodným. Pokud by někdo potřeboval povzbudit a podpořit, tak to byla ona a ne ta banda nerdů. // 50% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama