Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

tak ako vsetky filmy od sandlera tochto zanru akurat na 60% .. sice ta zaveracna bola nezvycanje trapna.. na streche alebo na balkone?

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Happy madison se tak nějak pohoršil, ani toho průměru se jim nepodařilo dosáhnout, nápad si určitě zasloužil daleko líp propracovat scénář, než co z toho nakonec vzniklo, snad se příště zase zvednou, nebylo to tak zlý, ale podruhý to ani kvůli bulvovi vidět nemusím .. :-)

m.dodoss

m.dodoss (hodnocení, recenze)

naprosto mě tento film uchvátil opět jsem se vrátil do dětských let :-)

galgip

galgip (hodnocení, recenze)

Po vydarenom traileru na film som čakal niečo lepšie, a určite nie som jediný. Vtipných momentov tam bolo naozaj málo, film je určený predovšetkým detskému publiku, ktoré sa na tom aspoň trocha zabaví.(morča s vypúlnými očami, padajúce žuvačky, červený kôň Ferrari...) Po Zohanovi sa Adam Sandler prepadol u mňa o hviezdičku nižšie a len pevne dúfam, že nebude pokračovať v takomto trende...dávam dve **

Lejdy_

Lejdy_ (hodnocení, recenze)

Ono asi záleží na tom, komu co sedí. Pokud se rádi zasmějete stupiditám, jichž tenhle film obsahuje skutečně nespočet, pak doporučuju. Já osobně jsem se už po 1. pár momentech modlila, aby byl konec.

konray

konray (hodnocení, recenze)

no tak cakal som odtoho viac ale pobavilo ma to....davam 3 hviezdicky nakolko to bolo celkom zaujimave

Kcko

Kcko (hodnocení, recenze)

Sandleruv Zohan byl vskutku famozni. Na tento film jsem byl donucen jit s pritelkyni. Bohuzel jsem ucinil chybu, ze jsem se nepodival na co ze to vlastne jdu. Morce mi neprislo vtipne ani nahodou, deti mi byly protivne, Sandler se snazil, ale tento dej a veskere sceny by nevytahl nahoru snad zadny mnou oblibeny herec. Nemuzu tomu dat ani jednu hvezdicku je to vskutku SR*CKA. Pardon!

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama