Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá začína presne tam, kde skončil prvý film. Film sa opäť nesie na vlne vynikajúce zábavy v podobe niekedy naozaj trefných a srandovných situácií a hlášok. Dej je opäť správne pobláznený a tvoria spleť výborných scénok, ktoré tvoria jeden fantastický celok. Tento film je ako stvorený pre milovníkov krásnych žien a road tripov ale aj fanúšikov série Prcičiek. Jednotka bola lepšia ale tomuto pokračovaniu by som dal len o nejakých 10% menej. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Už jen za to, že tam hulí George W. Bush, si to zaslouží 4 hvězdy. U správný komedie se má člověk smát a tady jsem se smál nehorázně. Někdo namítne, že ty nechutnosti a extrémity nejsou vtipný, ale zase tohle nikdy nezažijete (pokud nehulíte jako hlavní dvojka :-D), tak proč si to neokoštovat na obrazovce ? Nahé baby (dole i nahoře), nahé penisy, hvězdy na houbičkách, psycho policajt, incestní kyklop, šílení teroristi, ztracené lásky, zhulený Bush a jointy kam se podíváš. No nestojí to za hřích ? ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v trochu jiném duchu než předešlý díl, vtipné scény jsou však vidět již v samotném traileru. Celý snímek o útěku před národní bezpečností pronásledující Harolda a Kumara křivě nařčených z terorismu se motá spíše kolem situací, které je postihnout na cestě za svou milovanou Vanessou, kterou chce Kumar získat zpět, než se vdá. A možná právě proto, že to není jen ujetá zhulená komedie o jídle, celkem dobře se na to kouká a vtipné scény jsou už bonus navíc. (6/10) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se vcelku divil, že pokračování nedopadlo zase tak hrozně. I když se dost od jedničky posunulo. Jedničku si totiž pamatuju jako zajímavou komedii, kde nechutnosti nebyly, jenže to dvojku neminulo, a tak mě to trošku zklamalo. Na druhou stranu se zde objeví Neil Patrick Harris ve vcelku zásadní, jenže dost nevtipné roli. Jenže když připočtu plno vtipných scének, plno nezapomenutelných scének a odečtu ty nechutnosti a trapnosti, tak z toho dostanu skutečně vcelku slušný pokračování, který nic nezachrání, je to prostě pokračování a všecko holt má nějaký vývoj. Tady to není ani horší ani lepší, prostě je to normální komedie s nějakou tou dobrou chvilkou. Pozitivní na tom všem ale je alespoň to, že Kumar a Harold se spolu opět setkali, taky to všecko mohlo dopadnout úplně jinak. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám jednička nelíbila, tak nezoufejte, dvojka je podle mě lepší. Opět ale musím zkritizovat přehnané fekální scény. Nevím, co to je za trend furt natáčet někoho jak sere nebo močí nebo ještě horší věci. To mě teda vtipné nepřijde. Ale jinak to byla solidní prča, která si vzala na paškál nejen terorismus, rasismus, ale i americkou vládu a obecné mínění o tom, že jsou Američani hloupí. :-D 60% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Když jde Harold (John Cho) v letadle na záchod, Kumar (Kal Penn) má za hlavou modrý polštář. Hned v dalším záběru tam už není. (dan.pacino)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)
  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama