Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

POMO 

všechny recenze uživatele

Toto si jednotka nezaslúžila. John Cho a Kal Penn sú rovnako super, a buddy chemistry medzi nimi funguje stále na výbornú, ale humor je väčšinou o kategóriu nižšie. Obzvlášť rovina s vládnymi agentami sa topí v trápnosti a krči. Zopár krát som sa ale zasmial, a párty dole bez a záverečná pohľadnica z Amsterdamu boli príjemné. Ale nebyť toho, nedám ani 2*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snad ještě úchylnější a ujetější než jednička, to však neznamená, že lepší – spíše trapnější…Ta párty bez spodních dílů plavek – nebránil bych se…španělské ptáčky bych si na Guantanamu rozhodně „dát“ nechtěl ani omylem. Problém však je, že místy se tu objevily vskutku dobré humorné scény, ovšem převažovala naprosto trapná podívaná, okořeněná další dávkou až fekálního humoru, bizarních postav a zhuleným Bushem. Harold a Kumar však mají jediné velké štěstí a to, že oba jedou po fakt pěkných ženských a tak se to s nimi dá přetrpět…. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jedničku mám svým způsobem docela rád, dvojku jsem tedy očekával s mírnou natěšeností. Trochu mě útěk z Guantanáma zklamal. Z chytře laděné teen huličské komedie se za čtyři roky pod novým režisérským vedením stala teen huličská komedie, kde chytrost nahradily tělesné tekutiny a jiné hnusy. Občas jsem sice smíchy zařval (pohodář Bush, "kam utíkáte, my vám chtěli jen pomoct"), ale většinou zůstalo jen u kroucení krkem ze strany na stranu a pohledy na hodinky. Díky bohu alespoň za famózního Neila Pattricka Harrise, který je na celém filmu to nejlepší. Kdyby se celý film odehrával v duchu flashbacku z knihovny, asi by na jedničkou vysoko postavenou laťku její pokračování dosáhlo. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No nemůžu si pomoc, film sice baví, ale pocit, že mohl být udělán mnohem lépe, zůstává. Některé vtipy jsou vyvolány až moc uměle a druhá polovina filmu jimy až přetéká. Vidíme tak hulícího prezidenta, posledlého agenta střílejícího ještě během bádu z letadla a podobné. Myslím, že filmu by nejvíce slušela rovina, kdy Kumar přichází na různé voloviny ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Harold & Kumar sú rovnako super ako pred 4 rokmi a nič im neubralo na kvalite. Ich další "výlet" je na chlp rovnaký s tým predošlým a som spokojný, že nezmyzlo nič čo som mal rád v jednotke. Nejaký ten tupší humor, nahota, tráva a samozrejme Neil Patrick Harris. V porovnaí s jednotku je to vyrovnané a len sa občas striedajú slabšie či naopak lepšie scénky než boli minule. Dúfam, že sa niekedy dočkáme aj dalšieho úletu s týmito dvoma a nejako vzkriesia aj Harrisa(RIP:( Dávam 75% a bwt. Scéna s krycím názvom "My Dick" nemá chybu. Harold & Kumar rulujú! ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)

Reklama

Reklama