Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (830)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavná komedie, která je nahony cítít Juddem Apatowem. Děj je občas takový nemastný, neslaný a postavy nevěděj, co dělat, ale myslím, že to je tak naschvál, protože to skvěle vystihuje stav po rozchodu. Výbornej byl Russell Brand coby anglickej zpěvák, ten mě rozesmíval pouhou přítomností na scéně. Jason Segel v hlavní roli byl docela sympaťák, jen ta Kristen Bell mi tam trochu vadila. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ma príjemne prekvapil, ale hlavne zabavil, čoho dôkazom bol vyše hodinu a pol neopakovateľný zážitok. V priebehu celého filmu je jasné badať rukopis Apatowa a jeho znakov z predchádzajúcich snímok. No za najväčšie plus musím zaradiť hlavne herecké obsadenie, ktoré filmu dodáva poriadnu dávku tej správnej zábavy a hlavne Jason Segel či Russell Brand s jeho typickým anglickým akcentom veľkej speváckej hviezdy je jednoducho geniálne. Ďalej si nemôžem odpustiť spomenúť Milu Kunis, ktorá bola krásnou perličkou filmu a myslím že to bola zatiaľ jej najkrajšia rola. K neúplnej dokonalosti síce prispel výrazne „sladučký happy- end“, ale ten sa vo filmoch podobného razenia skrátka tak či tak jednoducho musí objaviť. Nič na tom však nezmení fakt, že Stoller a Apatow vytvorili jeden z najlepších komediálnych filmov, kde už len pre ten dômyselný vtip, sexy podtón scén či dialógov produkujú veľa a veľa zábavy. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Snímku s báječnou plážovou atmosférou velmi pomohlo, že jsem jej shlédnul s tlupou přátel na noční pláži v Chorvatsku :-). Jasona Segela jsem znal z jeho v pořadí druhého "důležitého" snímku Kámoš k pohledání, a jestli tam mi moc nesednul, tak v tomto případě nemohla být hlavní role obsazena lépe. Tohle je další z kvalitních amerických komedií, které jsou stále utlačovány zvrhlými peachovinami pro čerstvé teenagery taktéž hollywoodské produkce. Bavil jsem se vskutku královsky, smál se každých několik minut, a navíc si užíval roztomilé pohledy svůdné Kristen Bell. Ta holka má v sobě tolik divokosti, že nechápu, jak se jí daří to tak nenuceně skrývat! Zde není moc co dodat: Judd Apatow je komediální ďábel: jeho výtvory mají koule, jsou zábavné, nikdy neurazí, vždy dokáží dojmout a po celou dobu se na ně příjemě kouká. Těším se na Sandlera v jeho nové produkci. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic extra, ale na druhou stranu strašně roztomile naivní a příjemně zahrané, takže všechny přešlapy a klišé se nakonec docela úspěšně zamaskovaly. Jason Segel do své role pasoval výborně, stejně jako Mila Kunis, jejíž krása suverénně předčí i celou havajskou scenérii a mně dokázala už tak pohodový snímek ještě o něco zpříjemnit. Co je mi ale záhadou, je tak hlasitě opěvovaný kult Judda Apatowa - při vší úctě, jakkoli se na Kopačky krásně kouká, opravdu marně hledám jediný dějový nebo emocionální impulz, který by je vyzdvihl z žánrové rutiny a dotkl se toho romantického, co se ve mně snad skrývá, se stejnou láskou a upřímností jako některé filmy Roba Reinera, Jasona Reitmana nebo Lasse Hallstroma.. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že tento film je "rozdělen" na tři části - než se dostane na Havaj, (tahle část není vtipná, ale je nutná pro příběh) Havaj (kde se odehrává většina filmu) a po Havaji (vtipná, ale předvídatelná část). A právě ta prostřední havajská část se mi líbila nejvíc. Mnoho skvělých vtípků, (instruktor Paul Rudd, hodina jógy) uvolněná atmosféra a neodolatelná Mila Kunis. K tomu vcelku originální a na komedii i poměrně odvážné scény ("soutěž" o nejlepší soulož) a máme tady opravdu skvělou komedii, která sice není dokonalá, ale mezi těmi průměrnými a nevtipnými z poslední doby vyčnívá stejně, jako oči Mily Kunis. Zkrátka a dobře, od Forgetting Sarah Marshall jsem nic nečekal a možná proto jsem byl příjemně překvapený. 80 %. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Pravé jméno havajské národní ryby je Humuhumunukunukuapua'a. Česky ostenec klínovitý. (Ruuzha)
  • Scenárista a představitel Petera Brennera Jason Segel se svěřil, že nahý rozchod i loutkový muzikál Dracula vycházely z jeho opravdové životní zkušenosti. Měl prý přítelkyni, která se s ním rozešla, když byl úplně nahý, a než se stal úspěšným hercem, zkoušel napsat muzikálovou adaptaci "Draculy" pro loutkové divadlo. (c.tucker)
  • Hlavní ženská postava se jmenuje Sarah Marshall (Kristen Bell)... a Marshall se shodou okolností jmenuje i postava, která nejvíc proslavila představitele hlavní role Jasona Segela (Peter Bretter). Jedná se o Mashalla Eriksena ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). (cubajz)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama