Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (830)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Humuhumunukuapua, yeah bitch! Miluju, když se někdo do scénáře pořádně opře. Když se nebojí, že by kvůli sprostým scénám mohl být vykastrován nebo zmlácenej modlitebním mlýnkem. Je pravda, že ze Zbouchnuté pálila pusa víc, ale tady jsou alespoň k mání giganticky krásný hula-hula holky a bonusem jest pláž, tak krásná, že z toho začnete poslouchat mušle, abyste se ještě víc dostali do prosluněné Havaje. Jason Segel sice není Bridget Jonesová s penisem, on je ......dalo by se říct, že je magor, který neví co chce. Z počátku bych mu jednu nátáhnul ("Jsi tu brzo, mám pro tebe překvapení..."), ale když se seznámí s Milou Kunis, je rázem všechna nenávist v čudu. Eh, to mě dostává k ženskému osazenstvu. Kristen Bell zbožňuju a i když se v jejím scénáří nevyskytují kdovíjaký komediální perly, zamilujete si jí. Mila Kunis tady navíc ukáže prsa, takže polovina chlapů odpadne už v půlce, ale to neva :D P.S.: hrajete tu Bobby Sixkiller (rulezz) a ten nadrženej dement z videoklipu od Mariah Carey!!!!!!!!!!!! Jesus! ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem neobjevila nic alespoň trochu zábavného. Nenašla jsem zde prakticky nic, čemu bych se mohla zasmát, humor nebyl podle mého gusta a místy mi přišel až nevkusný. Jasona Segela mám docela ráda, ale tady mi jeho postava nebyla vůbec sympatická, navíc sledovat téměř půlku filmu jeho fňukání a utrápené výrazy mě vůbec nebavilo. Kristen Bell byla strašně nevýrazná, naštěstí scény s Milou Kunis byly alespoň snesitelné, že jsem vydržela do konce, ale celkově pro mě ztráta času. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že zábavné komedie, které se neopakují, které potěší i na poněkolikáté shlédnutí stále existují. Marně se snažím zapřemýšlet, která komedie mě dokázala takhle potěšit jako právě Kopačky, a možná že to bude 50x a stále poprvé. Z obdobného prostředí, což je v mém případě rozhodně ku prospěchu, s příjemnými herci a heračkami, s příjemným příběhem, který se právě neopakuje, který zpříjemní atmosféru s naprosto úžasným stylem humoru, který se jen tak neztratí. Autoři, kteří zplácali tento příběh už mají pár kousků za sebou. Je to 40 let panic, Superbad a Zbouchnutá a abych se přiznal, Zbouchnutá mě také příjemně překvapila, načež zbylé dva rozhodně trapněji vyjít nemohly. Jsem rád, že Kopačky se povedly. Povedly se natolik, že se na ně s radostí opět když budu mít chuť podívám. Je to totiž komedie, která si zaslouží být viděna a být oblíbena. Komedie trošičku vybočující z normálního romantického světa, což dokazuje už název, komedie, která má v sobě tolik absurdit, že je to vlastně život sám, komedie, která prostě dokáže potěšit v jakékoliv náladě. A takových je hodně málo. Pět hvězdiček dávám záměrně. Očekával jsem od ní docela dost, ale zase jsem to sledoval dost nenápadně, nakonec se ale moje očekávání splnilo, a já se nestačil divit. Kopačky jsou pro mě rozhodně komedií roku, jestli ne ještě dál. Z komedií dokážu být na první shlédnutí unešený, ale opravdu dobrou komedii poznám v tu chvíli, když na ní koukám znova a znova se bavim. V poslední době to byla málokterá. Tahle mi za to rozhodně stojí. --- Ty teď nepotřebuješ strkat svýho P do V. - Ne, potřebuju svýho P vypustit na něčí P. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Společně s Panicem asi zatím nejlepší Apatow, i když jenom jako producent, pořád se to počítá. Ze začátku mě sice děsilo, jak tam Jason Segel furt jenom bulí,ale to tak cca po čtvrt hodince vyšumělo, děj se přesunul k dovolený a já už se jenom bavil. A funguje je to na všech rovinách a pobaví vás to i dojme zároveň. Postavám fandíte a zžijete se s nimi, hlavně s tou Segelovou, která si vás i přes svůj uplakaný začátek nakonec získá. I ostatní herci jsou dobří. Mila Kunis je sympatická, Russell Brand je výbornej akorát ta Kristen Bell nemá moc co hrát. A i ty ostatní roličky jsou perfektní a přesně zapadají do té Apotowovi šablony. Prostě to celé příjemně odsejpalo a kromě slabšího rozjezdu nemám snad žádné námitky. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, čekal jsem od Kristen Bell nějakou komediální činnost a ono ne. Ne že bych si stěžoval na její otevřený přístup k sexu, ale holt mi přišla v některých (důležitých) ohledech trestuhodně nevyužitá. Největší podíl na kladných bodech si tak odnášejí: Jason Segel, jehož temné tóny podbarvují naprosto brutální parodii na všechny v současné době táááák strááášně populární kriminalistickomodelkovskodetektivní seriály a hysterické štkaní startuje druhou, příběhovou, linii filmu. Té pro změnu vévodí krásnákrásnákrásná Mila Kunis, o barvě jejíchž očí jsem přemýšlel hodně dlouho, než jsem zjistil, že je to stejně fuk;) Proč je to fuk, to už si zjistěte sami:) Správnější by bylo říct, že oné druhé linii vévodí Mila Kunis, kterou pro pozitivní dojmy z filmu rozhodující měrou podporuje realizační tým složený z rozložitých havajských chasníků. A myslím tím opravdu jen ty havajské giganty, protože Paul Rudd i Jonah Hill jsou tak příšerně mimo, že mi svojí nijak dlouhou přítomností na plátně zkazili podstatně větší část téhle havajské romance. Naštěstí tihleti dva kreténi jsou jedinými stinnými stránkami ve scénáři a temnotu takřka vzápětí prosvětlí totální ikona popkulturní satiry jménem Aldous Snow. Z tohohle chlapíka se vám bude chtít blít. Blít, ne zvracet. Ale ubezpečuju vás, že to bude správné blití a budete se u toho ještě smát;) Škoda dalších slov na jeho adresu. Osekáno na nejdůležitější momenty, tak právě kvůli němu, parodiím na CSI, špičkové double-date scéně u stolu a loutkovému muzikálu Drákula byste měli tenhle komediální kus vidět. Thanks to these, I am surely not forgetting Sarah Marshall. Je pravda, že loňská pecka ze stejné stáje byla co do průběžné úrovně podstatně víc nabouchaná;) - i tak ale dávám 80%. PS: leden 2011 - aby mě někdo nepodezíral, že jsem větší hyena než jsem - netušil jsem, že Mila byla na jedno oko slepá (což poprvé světu vyjevila v interview pro Cosmopolitan někdy před pár týdny), jen jsem obdivoval její navenek krásné oči různých barev...zaujaly mě totiž daleko víc než u Gerarda Butlera:) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • V bare u Lenivého Joa si Rachel (Mila Kunis) dáva drink Longboard Island, čo je vlastne ležiak vyrábaný na Havaji, konkrétne v Kona Brewing Co. (vander19)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama