Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (830)

Fr 

všechny recenze uživatele

..(i) z důvodu zapomnění, je třeba VYHLEDAT (jakoukoliv) SEXUÁLNÍ AKTIVITU…. A tak tu Peter stojí bez šatů (tedy nahý) a jeho penis hraje jednu z (vedlejších) rolí. Ano úvod se nese v duchu ,,jeho ptáka“. Opravdu mne nerozesmějí keci o ,,styku“. Nejsem puritán, ale představa, že (tímto tempem) jednou budu sledovat filmy značky ,,XXX“ s podtitulkem romantická komedie mi připadá absurdní. Trochu přeháním. Uznávám, že mi scény ani děj nepřipadali nijak trapné. Ani nemohu napsat, že film je určen ,,jen“ mladšímu publiku. Sex se dá přece provozovat v každém věku. Na Kopačky jsem se podíval kvůli označení ,,komedie“ Ale tady se dá koukat hlavně na M.Kunis. To ostatní je normální. Tedy i dávka vtipu. Tu však v pohodě zastíní právě M.Kunis. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Humuhumunukuapua, yeah bitch! Miluju, když se někdo do scénáře pořádně opře. Když se nebojí, že by kvůli sprostým scénám mohl být vykastrován nebo zmlácenej modlitebním mlýnkem. Je pravda, že ze Zbouchnuté pálila pusa víc, ale tady jsou alespoň k mání giganticky krásný hula-hula holky a bonusem jest pláž, tak krásná, že z toho začnete poslouchat mušle, abyste se ještě víc dostali do prosluněné Havaje. Jason Segel sice není Bridget Jonesová s penisem, on je ......dalo by se říct, že je magor, který neví co chce. Z počátku bych mu jednu nátáhnul ("Jsi tu brzo, mám pro tebe překvapení..."), ale když se seznámí s Milou Kunis, je rázem všechna nenávist v čudu. Eh, to mě dostává k ženskému osazenstvu. Kristen Bell zbožňuju a i když se v jejím scénáří nevyskytují kdovíjaký komediální perly, zamilujete si jí. Mila Kunis tady navíc ukáže prsa, takže polovina chlapů odpadne už v půlce, ale to neva :D P.S.: hrajete tu Bobby Sixkiller (rulezz) a ten nadrženej dement z videoklipu od Mariah Carey!!!!!!!!!!!! Jesus! ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Velké plus : barvy : Film má opravdu krásné barvy a příjemné prostředí. Bohužel celkový dojem mi kazil nesympatický tlustý Jason Segel. Mou sestru tento film nebavil a navíc měla otázku : "Kde vzali takového hnusáka?" To by mne taky zajímalo :-) Dávám 3* za krásnou herečku Milu Kunis. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že tento film je "rozdělen" na tři části - než se dostane na Havaj, (tahle část není vtipná, ale je nutná pro příběh) Havaj (kde se odehrává většina filmu) a po Havaji (vtipná, ale předvídatelná část). A právě ta prostřední havajská část se mi líbila nejvíc. Mnoho skvělých vtípků, (instruktor Paul Rudd, hodina jógy) uvolněná atmosféra a neodolatelná Mila Kunis. K tomu vcelku originální a na komedii i poměrně odvážné scény ("soutěž" o nejlepší soulož) a máme tady opravdu skvělou komedii, která sice není dokonalá, ale mezi těmi průměrnými a nevtipnými z poslední doby vyčnívá stejně, jako oči Mily Kunis. Zkrátka a dobře, od Forgetting Sarah Marshall jsem nic nečekal a možná proto jsem byl příjemně překvapený. 80 %. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.5/10] | me: Pohodová komédia o rozchode avšak predsa len trošku inak podaná ako žánrovo podobné filmy. Práve detaily a Jason Segel zabezpečujú takú tu rôznotvárnosť a čerstvý - iný typ humoru, ktorý ani z ďaleka nie je typický pre filmy pod hlavičkou : romantické komédia robí z tohto filmu výbornu zábavu. Miestami predpovedateľný dej je však kompenzovaný netypickými úsmevnými vstupmi a teda to celkovo vôbec nenudí,... práve naopak. Zaujimavé príjemné obsadenie a dobrá zábava zanechávajú celkovo veľmi fajn pocit. Hoci globálne nereálne, aj tak výborny relax. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Hlavní ženská postava se jmenuje Sarah Marshall (Kristen Bell)... a Marshall se shodou okolností jmenuje i postava, která nejvíc proslavila představitele hlavní role Jasona Segela (Peter Bretter). Jedná se o Mashalla Eriksena ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). (cubajz)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama