Reklama

Reklama

Za svitu měsíce

(seriál)
  • USA Moonlight
USA, (2007–2008), 11 h 32 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Sophia Myles, Jason Dohring, Brian White, Shannyn Sossamon, Jacob Vargas, Holly Valance, Rudolf Martin, Tami Roman, Jordan Belfi, David Blue (více)
(další profese)

Epizody(16)

Každé soukromé očko zná mnohá tajemství ostatních lidí. Losangeleský soukromý detektiv Mick St. John (Alex O'Loughlin) má také co skrývat. Je totiž upír a jeho život komplikuje přátelství s nemrtvým finančním magnátem (Jason Dohring), vzpomínky na neodolatelnou bývalou manželku (Shannyn Sossamon), která z Micka udělala upíra a také vztah s lidskou dívkou (Sophia Myles). Mick dobře ví, jak obtížné a nebezpečné může být citové pouto mezi upírem a člověkem.
Edice obsahuje 16 epizod na čtyřech discích a seriál získal cenu People´s Choice Award jako TV drama roku 2008. Skvělá zábava pro všechny fanoušky stylových a napínavých upířích příběhů. (Magic Box)

(více)

Recenze (102)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase sleduju solidní seriál, u kterého přemýšlím i o pěti hvězdičkách, jenže postupem času ze mě nadšení mírně opadává. Tak nějak mi příjde, že hlavní kostra příběhu se nikam neposouvá, a jestli jo, tak příšerně pomalu. Další je fakt, co se bude dít dál. Jenže je to seriál, který podle mě rozhodně zaujme na první pohled. Nápaditý, originální, jenže neskutečně utahaný. Ze začátku jsem se příjemně bavil, ale ten pocit jsem tak v půlce seriálu prostě měl a je to docela škoda. SERIÁL ZRUŠEN po první sérii (16 dílů) (8/10) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Upírská detektivka řízlá trošku moc velkou dávkou romantiky, ale to se dalo snést, protože mám s hlavním hrdinou společnou slabost pro Sophii Myles. Co díl to případ a jako nit se všemi šestncti díly vine pomalu se vyvíjející vztah dvou hlavních hrdinů. Potěšilo mě, že tady se slabší nedala nazvat ani jedna z epizod. Škoda, že to producenti zarazili, protože náběh na další řadu tam byl a navnadil. 85% ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Obyčejně upíry nemusím, ale tady jsem udělal výjimku a jsem za to rád. Protože příběh soukromého detektiva/upíra Micka St. Johna se mi zamlouval. Ono upírství je tak trochu vedlejší, nejdůležitější jsou postavy a ty se podařili. Líbila se mi konspirační teorie s dvorem Ludvíka a touha po léku na upírství. To je něco, co jsem snad ještě neviděl. Taky se mi líbí Mickův apartmán, a pár Mick a Beth funguje úžasně. Tihle upíři mě bavili o dost víc než bych čekal. Škoda toho konce, protože mě namlsal a ještě bych si pár dílů nechal líbit. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Chytře a netradičně namixovaný žánrový (upírský) seriál, který má pro mě neskutečné kouzlo. Hlavní plus vidím v tom, že mě žádná postava nelezla na nervy, což se občas u podobných dílek stává. Pro mě je hlavní hrdina kladný tak akorát, žádný přeslazený chlapeček, ale muž, který se snaží žít s tím, co ho potkalo. Mám pár oblíbených dílů, ale i jako celek vše funguje výborně. Škoda, že vše skončilo tak náhle. Jedna série je na takto povedeně rozjetý seriál opravdu málo. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Parádny seriál. Upíri tu nie sú nijak idealizovaní, ani zatracovaní, jednoducho sú to bytosti s podobnými chybami ako my. Navyše seriál neskutočne baví v oboch rovinách. Či už sa jedná o tú kriminálnu(prepracované prípady) alebo romantickú(momentálne mi nenapadá veľa TV párov s takouto CHÉMIOU). Ako už bolo spomenuté, veľká škoda, že bol zrušený pred Sajrajt mániou, mohol sa dožiť viacej sérii. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (16)

  • Alex O´Loughlin pochází z Austrálie, v seriálu mluví americkým přízvukem. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama