Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

waits 

všechny recenze uživatele

Jestli chcete vidět něco od Tromy, sáhněte po tomhle kousku, už jen proto, že je divácky nejlépe hodnoceným filmem v historii společnosti. Jistě, jde o nechutnou až úchylnou podívanou, některé scény bych bez problémů oželel, na druhou stranu ovšem je film nabytý řadou gagů, z nichž některé mě dostaly do kolen. Hlavní postavou téhle podívané (anotace horror/komedie/muzikál je pravdivá, všeho se vám dostane) je mladík (Jason Yachanin) s vizáží, dikcí a někdy i řečmi mladého Woody Allena, (ovšem splést se nemůžete, Allen takovéhle filmy netočí:)) a jeho expřítelkyně demonstrující proti jakési obdobě KFC, kde mladík pracuje. Přes řadu bizarních (často politicky i sociálně nekorektních) situací a pěveckých čísel (nejraději mám Slow Fast Food Love a Longing to Live / Waiting to Die) se děj rozvine až k závěrečné vesele horrorové podívané a očekávanému konci (existuje i alternantivní, s pornohercem Ronem Jeremym). Vedlejší roli včetně pěvěckého čísla (starý Arbie) si střihnul i režér Kaufman, řada dalších vedlejších scén je obsazena dobrovolníky, sehnanými na inzerát. Ideální kousek na skupinové promítání. Ti kteří neodejdou v prvních dvaceti mimutách se skvěle pobaví. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám nesmyslná kravina a totální prasárna. Ze začátku jsem se bavil a myslel jsem, že hodnocení půjde do plného počtu, ale po půl hodině nadšení upadlo. Nudné pasáže vzrostli a vtipy se začaly opakovat nebo byly až moc trapné. I přesto jde o nadprůměrný snímek, bohužel větších kvalit celkově nedosahuje. Moc doporučovat nemohu, poněvadž tohle nebude snímek pro širokou škálu publika, ale jen pro některé jedince. Jediné co mu nemůžu brát je originalita, ta se od začátku nezapře... 6/10 = 60% ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman je zpět ! Po 8 letech Kaufman natočil film u kterého jsem se smíchy málem počůral. Větší tromackou prasárnu nenajdete ! Některé kuřecí scény nemají chybu a nejraději bych si je pouštěl pořád dokola. Lloyd asi nemá moc rád KFC nebo jiné fast foody. Myslím, že natočení takového filmu je krásný boj proti houskovým korporacím. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Satira voči fast foodom po Tromácku. Lacné triky, veľa sračiek, pár vychytaných nápadov a to všetko v sprievode bláznivých muzikálových čísel. Má to dokonca aj sympatické postavy a niekoľko vážne hustých splatterových momentov. Ak by Lloyd pár hluchých minút nahradil ďalšími kýbľami vnútorností mohlo ísť o podobný kult ako trebárs Braindead. Aj keď scéna s tlstým páprdom, ktorý vysere samého seba s víťazným pokrikom "I´m skinny!" má ku kultovosti veľmi blízko. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

totální prasečina a mega odvaz - dejte Kaufmanovi do ruky kýble krve a zelenýho slizu, skupinku ženských ochotných ukázat kozy, masky kuřecích zombie a pár veselých písniček s úchylnými texty a on už to nějak zábavně spatlá dohromady! Narozdíl od brášky Terror Firmera mě tahle chujovina bavila celou dobu, hlášky typu "běžte, Amerika ještě není schopná přijmout teploušký mexický kuřecí sendvič" jsou v kontextu naprosto kulervoucí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)
  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)

Reklama

Reklama