Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Děsivě špatný film, na který jsem náhodou narazil před pár dny v televizi a kvůli mé oblíbenkyni Sandře Novákové risknul zhlédnutí. Pořádně jsem se nevzpamatoval dodnes. Protivně debilní dialogy i herecké výkony, product placement kam se podíváš, totální absence vtipu a hlavně jakékoli smysluplnosti celého filmu. Ne, u tohoto filmu skutečně moc netuším, proč byl vlastně natočen, kromě komerčního hlediska. Nesmírně mě vyčerpal, unavil, znechutil, otrávil a k smrti znudil. Celé je to jakási nepovedená óda na sterilní svět klimatizovaných kanceláří a dobře oblékaných kravaťáků, ke kterému se tady tak trochu vzhlíží, ale co z toho, když je to celé tak strašně nudné a pitomé. Měla mě varovat již přítomnost Vydry v jedné z hlavních rolí, který spolehlivě vymetá to nejhorší, co se u nás v posledních letech natáčí. Jedna hvězda z milosti a ohledu ke kameňácké trilogii, která jako jedna z mála tento film co do úpadku hravě překonává. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ty mě taky, Kotíku! chce se člověku napsat. Nebo Kotíka přirovnat k Uwe Bollovi, který taky umí shánět peníze a kvalitní herce a neumí točit. Nebo nahlas zauvažovat, zda se Kotík ve skutečnosti taky tajně nepokouší o nějaký bankrot. Pohrdám současným českým filmem a se sadistickou rozkoší přihlížím tomu, jak si podobnými paskvily sahá na dno. Navíc nezřídka mě podobné tituly pobaví podstatně více než tzv. filmy kvalitní, viz. CRASH ROAD nebo NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ. Tahle reklamní vykrádačka PRODUCENTů je sice dechvyrážející zcela vtipuprostou přehlídkou obludného scenáristického, režijního, kameramanského a hereckého diletantství a impotence, nicméně žádnou zábavu neskýtá. Ale bez větších problémů jsem to dokoukal, tak musím tu jednu hvězdičku dát (odpad dávám jen filmům, které mě naserou, otráví a které dokoukávám jen velmi těžko). A kdyby mě na pět minut pustili na toho idiota v hlavní roli nebo aspoň na toho idiota, co nazpíval titulní píseň, dal bych i druhou. A kam se ksakru poděl explodující favorit? ()

Reklama

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Přijde mi naprosto neuvěřitelné, že něco takového jde u nás do kin a lidi jsou ochotni za to platit (ba co hůř, ještě se u toho baví). Existují případy, kdy sitcomy natažené na celovečerní délku fungují docela dobře (MILUJTE SVÉHO ZABIJÁKA), ale tohle ten případ není, protože Kotík nedovede pointovat a nemá vůbec žádný cit pro načasování, neumí si poradit s tzv. "running gagy". Po řemeslné stránce to je naprostá katastrofa, v níž se užívá typických seriálových postupů (záběr na budovu, prostřih do dění uvnitř s otravným hudebním předělem), ale vše je zde dokonce pod úrovní TV. Nepamatuji si, kdy jsem naposled viděl film, ve kterém nejen že někdo nedokázal zaostřit na akci odehrávající se v druhém plánu, ale i postavy a věci v popředí byly neostré a rozmazané. Herci natahaní z příšerných televizních seriálů odvádějí svůj odpadový standard, zamrzí ztrapňování se Ivy Janžurové či nefunkční camea Jiřího Langmajera a Marka Vašuta. Nejhorší ze všeho ale není nepatřičnost "nefilmu" na plátnech kin, jeho řemeslná a herecká nemohoucnost, nýbrž největší a nejhloupější koncentrace product-placementu a celková "hospodovost" díla, ve kterém jsou postavy nesnesitelní idioti, se svými maloměšťáckými sny a nesnášenlivostí vůči politice a se silnou nákloností k sexu. Pamatuji si, že jeden ze zahraničních recenzentů v případě "MOVIE" série pronesl, že viděl víc talentu v hovnu svého psa... inu, já psa nemám. 0/10 ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Největším zlem tohoto filmu není to, že by se na něj nedalo dívat, ale naopak to, že se dá sledovat velmi pohodlně. Skutečně, přes veškeré zápory na straně scénáře (zhruba v osmdesáté druhé minutě film přestal a já se divil, proč už jedou titulky) či nasvícení (klasické telenovelovsko-katkovské přesvěcování prakticky všech scén) nebo všudypřítomný product placement (ale nic není tak příšerné jako Arginmax v Účastnících zájezdu) se na to dá dívat poměrně snadno a divák odchovaný více či méně nekonečnými seriály našich celoplošných komerčních televizí (či našich televizí obecně, ať to pořád neschytává jen Nova, mohla by si o sobě moc myslet) s tím pravděpodobně nebude mít problém. Problém ale nastane, pokud by se dožadoval přídavku. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Režisér Kotík zraje. 75 minut Pánské Jízdy bylo ryzím utrpením bez špetky vkusu a režijního záměru, kdežto jeho nynější počin je při dvacetiminutové nadstavbě už označitelný za film... sice nabízející divákovi opět typické trendy rekvizity a grandiózní dávku produktopisu, který tu bije do očí způsobem zřídka vídaným, a scénáristicky to pořád nestojí za žádnou pozitivní zmínku (byť ústřední nápad dává určitý smysl, realizuje se naprosto nepochopitelně komplikovanými prostředky), ale herecky je to vcelku slušné. Pokud ovšem přistoupíte na premisu, že všichni hrdinové mají být více či méně asociální lemplové, tudíž vaše pocity o různých tečkách a vyhazovech jsou naprosto v pořádku;) Sice tedy pořád nechápu, jaká chorá mysl vyprodukovala myšlenku, že Sandra Nováková je nadějí českého filmu, a byl bych navzdory osobním preferencím ochoten připustit maximálně to, že jde o jednu z našich atraktivnějších mladých "umělkyň", ale jinak jsou herecké výkony asi nejsilnější stránkou celého tohohle díla. Což vzato v globálním srovnání nevyžaduje žádné zvláštní úsilí, a nemusíme to s tím globálem ani brát doslovně, aby bylo vidět, jaké kvalitativní úrovně můžeme komparovat;) Filmařská bezradnost a neschopnost najít kvalitní scénář jsou v tomto případě jednoznačně nepřímo úměrné výslednému hodnocení. Mně rozhodně můžete taky, šéfe, protože vím jistě, že se už nikdy více neshledáme. Bohužel mám obavu, že to platí jen pro tento film, a ne pro tvorbu Martina Kotíka jako takovou - je přece ještě tak mladý a plný chuti točit:P Závěrem nutno podotknout, že mě vytáčí celkem slušně. 40% a hlavně za to proboha neutrácejte žádné peníze, podporujete tím genocidu dobrého filmového vkusu a pohřbíváte budoucnost české kinematografie. Howgh. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Herečky Bočanová a Kadlčková od narození trpí klaustrofobií a scéna ve výtahu byla zpočátku ohrožena. (ČSFD)
  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)

Reklama

Reklama