Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (247)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco na způsob Divočáků, protože režisér a Travolta přece zůstali pohromadě. K nim se přidal Robin Williams a to byl nespíše ten problém, podobně jako skutečnost že tohle šlo z produkce Walta Disneye. Tyhle dětsky rodinné podívané mě nikterak neberou. Seth Green hroznej (nikdy jsem ho nezažil dobrýho, spíše jsem ho tak nějak trpíval). Takže co ve filmu vlastně funguje? Neustálé utahování si z věku hlavních hrdinů, oni by opravdu měli být spíše dědečky. Druhý potěšující fakt jsou camea Justina Longa, Luise Guzmán (nejškaredší herec v Hollywoodu) a Matta Dillona. PS: Celý film jsem čekal na gorilu, která se usadila na posteru. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmmm, takéto niečo by rozosmialo asi len tak 10-ročné dieťa. Absolútne trápna "komédia", ktorá namiesto žiadaného humoru vyznela viacmenej dosť trápne. Áno, áno - je to pekné, dvaja nerozluční priatelia sa prebíjajú životom a v biznise sa im neskutočne darí, a potom sa zrazu všetko vymkne spod kontroly - majú sa postarať o deti, a pritom nevedia ako. Zopár scénok možno stálo za to, ale celý film globálne je dosť podpriemerný. Travolta a Williams sú dobrí herci, ale toto im proste nesadlo. Nevadí, aj vďaka takýmto filmom si viac cením tie čo ma zaujmú :) ()

Reklama

cachina 

všechny recenze uživatele

Všichni stárneme a ani hercům se to nevyhne. Jak je poslední dobou zvykem, tento fakt se odráží i ve filmech. Vznikají na dané téma především komedie (Divočíci, Než si pro nás přijde) a akční filmy (Expendables 1, 2, Red či nejnovější Konečná). Nyní zde máme snímek Starý páky. Jenže se jedná o velice podprůměrnou komedii. Velmi neoriginální zápletka i vtipy. Dva staří kamarádi se musejí starat o dvě malé děti. Je to spíše podívaná pro nejmenší, starší divák u toho bude trpět. Film se skládá ze scén, které nikterak neposouvají děj kupředu, jsou to jen ucelené vtipy. Bohužel vtipy, které jsme viděli v x dalších filmech, a ani jeden není originální. Přehlídka trapnosti, prostě ztráta času. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolí se ujali hollywoodské komediální hvězdy Robin Williams a John Travolta. Pravá americká rodinná komedie tedy slibuje mnoho. Zhruba stejně tolik je v ní ale i nevyužitých a nedotažených příležitostí. Zkušení herci sice zvládají ustát unylé situace se ctí, opravdu povedených fórků jako ten s prohozenými léky a jejich nežádoucími účinky je žalostně málo. Výsledek jde proto jedním okem tam a druhým snad i ven. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, Japonsko × trapné, rozmazlený nevychovaný americký smradi, klišé, moc sladká přednost nové rodiny před celoživotní prací. Nebo asi nejsem dost romantická, ale tohle mi celý film kazilo. Vtipné gagy a scény - super, ne jednou jsem se zasmála. A pak přišly na řadu děcka a jejich vynucované činnosti, které chtějí dělat s otcem, kterého vidí poprvé. Film vcelku pohodový, i když pointa se lehce ztrácí. ..pěknej bejvák.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama