Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (247)

baruss 

všechny recenze uživatele

Opäť raz nepochopiteľný ťah slovenských distribútorov. Rodinná komédia obsadená hviezdami - na čo evidentne distribútor vsadil. Že mená prilákajú ľudí do kín. Bohužiaľ, hoci je táto komédia pozeratelná a sympatická do kín nikto nepríde. Dôvod? Cieľová skupina. Možno som veľmi zlý odhadca, ale cieľovou skupinou sú zrejme deti 9 - 12 rokov, ale ani dospelí čo prípadne pôjdu do kina s nimi sa nudiť nebudú. Hoci má tento film potenciál distribútorom sa to aj tak podarilo zmrviť. Film je v kinách uvedený v pôvodnom znení s titulkami, čo iste deti do kina nepriláka a starší do kina dôvod ísť veľmi nemajú, takých komédií je totiž plný TV program. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Já bych to s tím nízkým hodnocením tak vážně neviděl. Ano není to žádná super bomba, ale Williamsovi s Travoltou to šlape bezvadně a opět jsem se po nějaké době u některých scén od srdce zasmál. Nevím co kdo čeká od rodinné komedie, já zábavu a když je střeštěná po vzoru Deuce či Grown ups. proč ne? (dovolil jsem si shlédnout verzi s Trávničkovo dabingem a musím říct že pohoda.) Když překousnete trochu vlažný rozjezd, tak pak se to už veze. ()

Reklama

Tyny 

všechny recenze uživatele

I přesto, že má film docela slušné herecké obsazení, tak mně velmi zklamal. Je to řadová komedie, kterých je stovky a patří mezi ty filmy, na které se podívám a druhý den si nebudu pamatovat o čem to vlastně bylo. Vlastně mně to vůbec nebavilo. 2* jen za Travoltu a Williamse, jelikož kdyby tam nebyli, tak si snímek nezaslouží ani to. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmmm, takéto niečo by rozosmialo asi len tak 10-ročné dieťa. Absolútne trápna "komédia", ktorá namiesto žiadaného humoru vyznela viacmenej dosť trápne. Áno, áno - je to pekné, dvaja nerozluční priatelia sa prebíjajú životom a v biznise sa im neskutočne darí, a potom sa zrazu všetko vymkne spod kontroly - majú sa postarať o deti, a pritom nevedia ako. Zopár scénok možno stálo za to, ale celý film globálne je dosť podpriemerný. Travolta a Williams sú dobrí herci, ale toto im proste nesadlo. Nevadí, aj vďaka takýmto filmom si viac cením tie čo ma zaujmú :) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se nejedná o takové peklo, jak by se mohlo na první pohled zdát ale o slušnou rodinnou zábavu. Film má hlavní plus v obsazení úvodí dvojice, jejichž filmová kariéra sice není tak zářivá jako před nějakými 15 lety ale pořád dokazují, že film utáhnout dokážou. Škoda nezbytné sentimentality, která je sice pro film nezbytná ale na druhou stranu i trapná a otravná. Ale když jsou ti dva v akci, tak i přes převážně iinfantilní humor dokážou pobavit. U mě dobrý. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama