Reklama

Reklama

Bu neng shuo de mi mi

všechny plakáty
Trailer
Hongkong / Tchaj-wan, 2007, 101 min

Na střední školu Tamkang přichází do hudební třídy nový student Le. Ze staré klavírní učebny slyší tajemnou skladbu, jde se proto podívat za zvukem. Spatří tu dívku Yu, se kterou se ihned spřátelí a tráví s ní poté spoustu času. Jenže jednoho dne uvidí Yu Lea s jinou dívkou, a tak uteče. Le na ni čekává před jejím domem, ale dívka se stále neukazuje. Nakonec mu jeho otec poví neuvěřitelný příběh o jedné dívce a hudební skladbě s názvem Secret… (JxMx)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla film, který by mi dovolil takhle si ho užít a rozplývat se nad ním. Pro mně bylo rozuzlení naprosto nečekané a o to více mě dojalo. Jay Chou ukazuje, že je mnohostranně nadaný a jde vidět, že si s tím vyhrál. Na hlavní hrdinku se mi také dívalo moc hezky. Je to pastva pro oči, uši i srdce. Závěrečná scéna je při nejmenším geniální. Nádherná podívaná, která snad neměla chybu. 5* ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

Tie kórejské filmy nie sú zlé.. som veľmi milo prekvapený a očarený vynikajúcim hudobným doprovodom... Na herecké výkony ázijských hercov sa ťažšie zvyká, tu ale boli na výbornú. Príbeh mal pár trhlín, ale pokiaľ sa človek nepustí do prílišnej analýzy časových osí a nechá sa iba unášať, tak je všetko ok... veľmi príjemné aj na opätovnú projekciu... 8/10 ()

Reklama

andiek05 

všechny recenze uživatele

Vývoj příběhu pro mě nebyl zas takovým překvapením, protože od začátku jsem tušila, že něco není v pořádku, ale byly tam scény, které mi tuto představu vyvracely :-D :-D Přestože jsem nebyla od pravdy daleko, až takovýhle vývoj jsem nečekala, opravdu zajímavé a nápadité!!! I když některé scény mi přišly trošku zvláštnější, např. jak hlavní hrdina přijal "odhalení skutečnosti" ... Záverečná scéna byla nádherná!!!!! Krásný film!!! ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Postavy sympatické, prostredie školy tak isto, pekná hudba, piano battle ako výborný nápad, taktiež mi sadlo zafarbenie filmu. V polovici to trochu stratilo tempo, potom ma to ale prekvapilo (keď už som si myslela, že viem o čo ide, prekvapilo ma to druhý raz) a finále bolo strhujúce. A Chou má talent. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Musíte milovať Južnú Kóreu tak bezhranične, ako ju milujem ja, aby ste zniesli toľko sentimentu, romantiky, melanchólie či smútku. Ja som bola spolu s nádychom fantastična a podmanivého klavíra, ktorý sa stáva akýmsi kľúčom k vyvrcholeniu, okúzlená a nechcela som, aby sa to skončilo. Tá záverečná snová scéna, tie tajuplné bolesťou podtrhnuté oči hlavnej hrdinky, tie nebesky krásne klavírne sekvencie, snaha priviesť diváka na pokraj znesiteľnosti. Uverila som zámerom režiséra a rada sa nechám týmto nesmrteľným príbehom dojímať znovu a znovu... Nič pre cynikov. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Yuhao Zhan, druhý účastník klavírního duelu, je i ve skutečnosti vynikajícím klavíristou. S Jay Chouem vystupují a předvádějí "klavírní bitvy" naživo. (Jirka_Šč)
  • Překlad čínského názvu zní: "Tajemství, které nesmí být vysloveno". (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama