Série "besídkových" skečů pražského divadla Sklep zarámovaná fingovaného trampským potlachem a koncertem Honzy Nedvěda. Dnes je již legendární výstup hajného o vydařeném lovu (J. Macháček), fotbalové peripetie fanoušků Sparty (F. Burda, D. Vávra) a pásmo úchylného frkaře (O. Trojan). Pořad je prokládán "zaručeně zálesáckými" songy a možná přijde i nejslavnější z folkařů. (Hwaelos)
hippyman
no prostě pumelice! :) J.Connor už napsal vše podstatné a já nemohu jinak než souhlasit! 90%(20.3.2008)
Javert
"Oblékl jsem si svoje tmavohnědé slipy, které jen tak v duchu přezdívám maskáče, a vyrazil jsem. A víte, mně vám bylo v tu chvíli tak krásně. Snad to bylo částečně dáno i tím, že jsem měl po kapsách svůj párek cvičených lahváčů. Hnědého samečka a zelenou samičku." Trojanův bavič a Hanákův Honza Nedvěd jsou, alespoň pro mě, naprostými vrcholy téhle takřka dokonalé série skečů. Sklep v nejlepší formě!(12.9.2010)
WANDRWALL
Co vše zde je možno vidět? Pěkný vztah myslivce ke svému lesu a jaký je jeho vztah s jedním jezevcem, kterého má ve svém rajónu. Sledujeme též fanoušky, kteří prožívají fotbalový zápsa a vidíme je jako osoby v různých rozpoloženích, tedy podle toho jak zápas probíhá. A především umělce, co si vychovává dorostenku, a jezdí pro peníze bavit publikum a jelikož to umí, tak si ty peníze zaslouží! To jen úryvek z toho, nač jsem si právě vzpomenul.(22.6.2010)
Aky
Nemůžu si pomoci, k opravdovému humoru ten poslední krůček, který třeba dokázali udělat Cimrmani, starý Semafor nebo i Uhlíř se Šípem, Sklepu i zde chybí. Komično se příliš snaží zakládat na šklebících se ksichtech, pitvoření a podobných vnějších projevech, namísto toho aby si dali práci s promyšlením a prokreslením situací, vycizelováním point... Vzniká tak šňůra nevtipných sekvencí občas přeručených povedeným gagem nebo replikou, většinou však spíše trapností.(31.7.2011)
J.Connor
Výborná sklepácká série skečů z myslivecko-vesnické zábavy, kam přijíždí bavič Tomáš Hanák ("přitlač na ten honorář"). V paměti mi utkvěl hlavně Ondřej Trojan ("to jsou frky co?") a myslivec Macháček se svojí dobrodružnou loveckou historkou. Ovšem úplným vrcholem je skeč o dvou fotbalových fanoušcích (Vávra, Burda), kteří sledují památné Euro 96. To považuju za jeden z nejlepších sklepáckých skečů vůbec ("Ježiš von tam posílá Šmicra, to lemro křivonohý, to je spiknutí " ...Šmicer vyrovnává na 3:3 proti Rusku... "Prezident Šmicer"!)(26.11.2007)
Šandík
Spousta výborných fórů, ovšem ve srovnání například s Mlýny, povídkou "Na brigádě" nebo "Chemikálem" přece jen se slabšími místy. Celkový dojem: 80%(25.4.2008)
Francik
Divadlo Sklep a jejich humor mám velice rád. V tomto případě mi ale přišlo, že scénky jsou založeny pouze na pitvoření i u Sklepáků velmi levné.(30.5.2008)
Trainspotter
Ano, ano, už se to naváží, už se to na vás valí, ty nejlepší scénky z naší estrády...:)))(27.2.2008)
mr.kliky
"To neni Suchopárek, ale Psychopárek, vole!" Poprvý jsem to při téhle hlášce musel zastavit, abych se v klidu vysmál. :)(22.7.2008)
swe
"Co na Rusa nejvíc platí? Po prdeli vzít ho latí..."(12.8.2010)
Her0.89
Nejsem divadlový typ a tak to nemůžu vůbec srovnat s kokurencí. Bavilo mě to někdy víc někdy zase méně, takže bych řekl, že to byl takový průměr, ale jedna hvězdička navíc je za myslivce Jirku Macháčka. Podle mě to byla asi nejvtipnější na celé estádě :D Šoulám se takhle honitbou, když v tom mě mé kroky donesou do neznámé části polesí kam lidská noha ještě nikdá nevkročila. Jdu dál dál a následuje jen limba a lesní velikáni...(7.12.2009)
MatthewM.
Další dokonalá inscenace divadla Sklep. Jak to ti hoši jenom dělají?(18.3.2009)
pulnicek
Tak sem se nezasmál...Pitvoření a křeč...(26.8.2010)
arcticsky
Sled bombových scének s vtipy (Trojan), fotbalem (Burda, Vávra), Nedvědem (Hanák) má vyvrcholení v Macháčkově neuvěřitelné myslivecké historce....to se musí vidět.(17.7.2011)
Vejrrr
Jako vždy... super humor, kterej u nikoho jinýho nenajdete... Chce mít opravdu odvahu točit občas takový blbiny.. :)(2.8.2008)
Brejlil
Byly doby, kdy bych dal Pumelici pět pumelic, ale když mně některé věci tak rušily. Ty věčné prostřihy, celkem nevtipný, ale skoro pravdivý skeč dvou odporných fanoušků. Ovšem Macháčkův nimrod, ten vede.(17.7.2011)
Wotan
Hrozná křeč. Nebýt Macháčkova hajného tak tomu vpálím odpad. Tohle mně prostě nesedlo.(22.1.2011)
Rodin
Neuvěřitelná Nedvědovská variace Tomáše Hanáka a hajný Jirky Macháčka, to mě opravdu dostalo do kolen. Řval jsem smíchy.(31.3.2010)
2Hitman3
Vavra a Burda v roli fotbalovych fanousku jsou proste nezapomenutelni :-D.(5.6.2010)
kikulin
Podobné
- Hřmění divadla Sklep (divadlo) (2000)
- Wartburg movie show (TV pořad) (1999)
- Multicar Movie Show (TV pořad) (1998)
- Tak dělejte něco! (TV film) (1994)
- Historky od krbu (TV seriál) (1994)
- Mlýny (divadlo) (1994)
- Besídka divadla Sklep (divadlo) (1991)
- Penziónek (TV film) (1991)