Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zběsilá jízda estrádní multikáry divadla Sklep s nečekaným koncem. Divadlo Sklep přináší televizním divákům originální dezert na závěr silvestrovského menu. A protože Sklepáci nikdy nebyli žádní morousové, navštívíme na humor tak bohaté prostředí jako je slévárna, kosmetický salon, byt dělníka, obývák stařenky, lesní plenér nebo sídlo prosperující firmy. Ale nezůstaneme jen u zábavy. Společně se zamyslíme nad smyslem umění nebo vztahem proletariátu a buržoazie. Přinášíme vám jedinečnou možnost bilancovat minulé století vědeckotechnické revoluce započaté vynálezem multikáry. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Jak jsem se tu minule rozplýval a vynášel do nebes Pumelici lesní moudrosti, tak nyní smutně civím na obrazovku a musím říci: Tudy ne, pánové, tudy cesta nevede. Někdo z kritiků dí,že tohle se povedlo jen napůl. Nikoliv tohle se naprosto nepovedlo. I to nejlepší vytržené z tohoto pořadu by v jiném sklepáckém pásmu bylo tím nejslabším. Trapné, nudné, blbé. Ač skalní fanda Sklepu musím křičet. To je viz.kvíz: název tlačítka na klávesnici IBM pro tvorbu velkých písmen – vynech efko.  PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: To nemohu, madame, i přes drama o slévačském dělníkovi a nevěře jeho ženy s klidným svědomím doporučit. To je blbé i na cvičeného foxteriéra. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Většina scének je solidních, proto škoda, že je sráží dolů, na sklepáky nezvykle slabé, pěvecké a taneční vložky... Vrchol za 5 stoprocentních hvězd je Struska, neherecký koncert Jiřího Macháčka & Ondřeje Trojana (ten lepší Trojan, aby bylo jasno:) ... jojo, "proletariát buržoazii nikdy neporozumí..." ()

Reklama

Stegman 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé skeče: Úvodní píseň o multicaru *****; Struska1 *****; Tanec v továrně ****; V kanclu *****; Salon Beauty ****; Hotel1 *****; Jestli mě namíchneš ****; Mihotání ve vakuu *****; Struska2 ****; Ptačí nářečí *****; Jake a Tlusťoch *****; Hodináři ****; Kozáci **; Hotel2 ****; Snídaně ****; Fuck! ****; Struska3 ***; Závěrečná píseň Jsa podrbán *****. .............. Pôjdem sa koniečne riadně okúpať. - A ďaj si jedňu těplú vaňu ňa mňa! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Za nevyrovnanost jednotlivých segmentů by někdo zasloužil přeřadit na strusku, protože tohle i navzdory těm podařeným pasážím je těžce pod sklepácké možnosti. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Tento "film" se skládá z několika částí. Některé části jsou vtipné, některé naopka trapné. Musím se však zmínit o další kategorii a to je velmi vtipné. Ano, sklepácky humor je natolik originální, že má i svoje dobré povedené kousky. Právě v tomto cyklu, se jich mnoho. Možná to bude i úzkou podobností s Monty Pythony. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama