Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 2
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Diskuze

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

film o jebline pre jebliny

a potom je polovica južnej ameriky zasypaný zbytočnými handrami - odpadom

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Emo_Trdielqo

Mě ten film zaujal jen díky hereckému obsazení (na Islu se hezky kouká), ale obsahově je to jen o materialismu natočená romantická komedie. Upřímně, kdyby to natočili ve stylu Requiem za sen nebo podobně (a že ty zpovědi shopaholiků byly dost podobné drogově závislým), dal bych klidně i pět hvězd. Takhle se v podstatě nedá ani brát, že se dotyčný poučil.

Je to jen zajímavě pojatá reklama na přední značky hader. :)

Emo_Trdielqo

Emo_Trdielqo (hodnocení, recenze)

nooo...ja nakupovanie milujem..ved ktora zenska nie? :D to len moja mamina, ktorej to lezie na nervy a nechce so mnou ist..:D :D  ale k veci..
na niektorych miestach bol aj smiech..tuto herecku milujem z filmu Nesvatbovci - vyborna komedia ..:D :D  ..aaa sice ukoncenie nebolo vynimocne..viacej nez 3* nemozem dat..:)

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

knižka super, film super .... hned jsem měla potřebu jít nakupovat!! všechno !!!! :)

xpeta

xpeta (hodnocení, recenze)

Četla jsem jen první, ten se mi líbí moc.. sice princip do filmu zustal stejny, ale jsou tam nějaky podstatny rozdily.. na dvojku čekam, až se mi uvolni v knihovně:) ale dalši dily už mam pujčeny a co sem nakoukla, tk to bude dobre:))

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Díky moc =) A jak se ti líbili ostatní díly, pokud si je teda četla...

xpeta

xpeta (hodnocení, recenze)

Píše to Sophie Kinsella, první díl má stejný název - Báječný svět shopaholiků, pak je Shopaholik za hranicemi, Báječné nakupování před svatbou, Báječné nakupování se sestrou a Báječné nakupování do kočárku.. takže jich je vlastně 5.

xpeta

xpeta (hodnocení, recenze)

Neví se jestli bude i pokračování? Kniha, podle které je to natočené, má 4 díly..

otaznick

otaznick (hodnocení, recenze)

Zdá se to jen mně, nebo by správně měl být tvar "shopoholik" (stejně jako by byl shopofil)? Radši vůbec nezmiňuju, že to je šílený slovo tak jako tak. :/ To Slováci to vyřešili celkem elegantně.

na příspěvěk reagoval MegSimpson

gejzuško

gejzuško (hodnocení, recenze)

Ak to bude aspoň trochu taká príjemná záležitosť ako MY BEST FRIEND´S WEDDING, budem len rád. Isla je veľmi príjemná na pohľad i na prejav a mám ju radšej film od filmu. Kombinácia Hogan/James Newton Howard fungovala už vo vyššie spomínanom kuse, verím, že nesklame.

Reklama

Reklama