Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Don't Fight The Feelin 2. Luv T'Day 3. Won More Time 4. Ladies In The Club (What Chu Wanna Do) 5. Cue The Sun 6. Get Them Hands High 7. Rocky Road 8. Candy 9. Everythign Is Gonna Be Ok 10. Drive Me Crazy 11. Inside Outside 12. I Ain't Goin' Nowhere 13. Fur Elise 14. Find Out 15. Call Me Irresponsible 16. Girls 17. Sábado En La Noche 18. Give Me More ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Šestka pokračuje ve vyjetých kolejích předchozích dvou dílů, s tím rozdílem, že už se zde skoro kašle na příběh a je tak v podstatě jen slepencem zábavných scének. Na druhou stranu je fajn, že morální poselství z pětky je zde pošlapáno hned v úvodu a leckteré situace jsou dokonce originální (viz. parodie na Lovce jelenů). Je to ultranechutné, ale nenudící a zábavné rozhodně. Narozdíl od jiných teenagerovských komedií, Prcičky sice ztratily tvář, ale nikoliv vtip. 5/10 ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a máme tu opět další American Pie, ach jo. Návrat Stiflera jsem už opravdu nečekal a ani vlastně nevím, proč jsem se po hrozné pětce vůbec odhodlal na šestku podívat, asi proto, že příští rok se taky chystám na kolej a Beta House by mi mohl názorně ukázat, jak vlatně takový život na výšce vypadá... Ne, tak to asi určitě nebude, Beta House nám naprosto zhovadile prezentuje svět, kde holky slouží jen jako hloupé, avšak na pohled krásné stroje na šukání. Jenže pánové, musíme si uvědomit, že ženy jsou taky lidské bytosti a měli bychom k ním mít přece úctu :) ... Ne, tak to asi taky určitě nebude, kdo by měl přece úctu k ženám, že? :) Zpět k filmu - American Pie 6 má opět ještě více nechutnější humor a vyskytuje se v něm ještě více krásných bab než minule. Jako celek tedy jakžtakž dokáže aspoň zaujmout, když už nic. Proto si dovolím velkoryse udělit 2 hvězdy, resp. 3/10 ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Písal sa zrejme rok 2008. Alebo 2009. No alebo 2007. Sebito žil krásny život bez počítačov, internetu, online skazenosti a nástrah moderného sveta. Keď si si chcel pozrieť nejaký konkrétny film, čakal si buď na to, kedy ho v lepšom prípade o dva roky po premiére uvidíš v telke, kúpil si si ho v Tescu za pár drobných, alebo si požiadal kamaráta s dobrou dušou a technickou vymoženosťou širokopásmového pripojenia, aby ti ho stiahol a pacol na digitálny dátový nosič! Keď už si ale chcel neslušný obsah, musel si buď čakať, kým odbijú dve hodiny v noci a TA3 sa prepne z televízneho spravodajstva na erotický režim, kde škaredé osoby stoja pred obrazovkou hore bez a dávajú ti stupídne kvízové otázky a v pozadí hrá hudba ako z nemeckého porna 90. rokov, alebo si odblokoval rodičovský zámok mládeži neprístupných kanálov (legendárny Private Spice) tým, že si si šikovne uvedomil, že heslo k tomu musí proste byť len dátum narodenia jedného z nich, čo aj bol... ALEBO si sledoval neskoršie spin-off filmy zo série American Pie. A už zrejme všetci vieme, kam toto smeruje... Hovorím teda kamarátovi, vo vyššie uvedených rokoch, reku hoď mi voľáke filmy a wrestling. Obratom za pár dní som dostal TNA Wrestling, Majstrov hazardu, SWAT, Taxi 4 a Spolek Beta... No a takto som spoznal ságu American Pie a takto som vyriešil, s prihliadnutím na okolnosti, nedostatok explicitného materiálu, dokým neprišli aj do mojej domácnosti nové technológie. No čo ti poviem, ťažké, drsné časy... K filmu som toho veľa nepovedal, všakže? Veď čo by sa aj dalo... V rámci série katastrofa, v rámci spin-offov pravdepodobne najlepšie, ako samostatne stojaci film – totálne hovno. A ten chytrák, čo vymyslel slovenský distribučný názov, by si mal ruky privrieť medzi dvere a zárubňu. Alebo pozeral príliš veľa krát Animal House... (x / x / x / x / x / x / x / x) --- Seru do nádržky / Julia Schneider <3 / (9.9.2017) (17.2.2021) (23.9.2021) (2x19.5.2022) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani kvůli těm vyfintěným silikonovým holkám to nestojí za shlédnutí. Kouzlo je nenávratně pryč, úroveň vtipů je žalostná a divákův zájem, sic se snaží sebevíc, pomalu odumírá. Časy toho pravého Stiflera jsou nenávratně pryč, všechno jede na půl plynu a film nakyne na jedno velké nabubřelé nic. Bratři Weitzové léta páně 1999 (to to letí) odstartovali neuvěřitelně masivní boom a teenagerovská komedie se (ve velkém) stala dojnou krávou. Za první Prcičky nesmírně děkuju!! Jenže roky plynou, původní partička se rozpustila a tady narazila kosa na kámen. Není to sice tak nezáživné jako Prcičky s pořadovým číslem 4 (tam jsem dal * , tady budu mírnější), ale tahle v pořadí šestka má zejména nesympatickou hlavní postavu, a i přesto, že všude pobíhá odhalené řezivo, není prakticky o co stát!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích čeká na diváka bonusová scéna. (Skarface)
  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama