Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy McNallyová dostává od svého přítele kopačky v den, kdy přichystala narozeninovou oslavu s mnoha přáteli v jeho bytě. Když zapíjí žal u své přítelkyně a barmanky Tipper, ta jí navrhne odreagování v Las Vegas. Je to super nápad a Joy s Tipper se ocitnou v městě hříchu. Do Vegas cestuje i Jack Fuller, kterého otec po právu vyhodil ze své firmy, a tak s kámošem právníkem Haterem chce také dovolenou. Brzy, již na hotelu, Joy potká Jacka. Slovo dá slovo a čtveřice prožije bouřlivý večer plný alkoholu, a poté Joy a Jack skončí v posteli. Následujícího rána, když se Joy probudí, zjistí, že si noc předtím Jacka vzala... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (395)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Mal som pocit že to trvá večne. Zaujímavé na tom však je, že som sa vôbec netrápil. A to len kôli tomu, že Cameron je mojím ženským ideálom z dedstva (vtedy bola ešte...) a Ashton je skvelým a simpatickým hercom. Okrem toho je to však ohrané a predvídateľné, s pár originálnymi vtipmi a gagmi, ktorých je však málo na to, aby to bolo nadpriemerné. Hmm, tretia len preto, že moji dvaja obľúbenci si zahrali v jednom filme. Také už asi (bohužial) nebude. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hollywood má určite akési sáčky s rovnakými guličkami pre každý možný žáner. Keď doň siahnete, vždy vyberiete tvarovo takú istú, rozdielnu iba vo farbe. Sáčky s nejakými originálnymi telieskami niesu zrejme in. A tak sa objednaní scenáristi musia potiť, aby do takýchto klišovitých príbehov namačkali čo najviac non-stop zábavy. Táto komediálna etuda nevyznieva celkom zle, možno to klišé proste také byť musí. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrňme.. Tihle dva – Joy a Jack – si v „městě hříchů a hazardu“ hojí za zvuků slušného soundtracku své nedávné bolístky, což má spravit pár drinků, bujarých tanečků a jedna „novomanželská“ noc. Ráno se totiž proberou čerstvě oddáni, jsou v šoku, následuje hádka a světe, div se, na výherním automatu naskáčou tři miliony dolarů. Ti dva tak nějak spolu vyhráli ranec peněz, vše skončí u soudu a jeho výsosti z jiné galaxie je odsoudí k pokusu o manželství. Mohl to být s přivřením všech očí sympatický „tah“, ale.. Téma „od nenávisti k hluboké lásce“ tu už mnohokrát bylo, Válka Roseových taktéž, a tak se tahle těžkopádná a obnošená variace musí spolehnout na nehorázně tupé scénky, které občas vykouzlí nějaký ten závan úsměvu, ale jinak jsou jen předvídatelné, mechanicky trapné, potenciálně vtipné momenty odplouvají do ztracena (úvodní sekvence kopaček na narozeninové party) – a toho magora, co hrál Jackova kamaráda-právníka, bych nekompromisně hodil lvům. Stále nevyhaslý sex-appeal Cameron Diaz září jaksi do ztracena, Kutchera, neschopného udělat grimasu, aniž by přehrával, je mi upřímně líto a pozice skladníka by pro něho byla lepší volbou. No, kdybych měl vyslovovat podobný žvásty jako všichni zúčastnění, asi bych se studem propadnul. Režisér Tom Vaughan je břídil, co se velkým obloukem vyhýbá termínům jako je dobrý nápad!! Neiritovalo mě to jako My Boss's Daughter, proto ty dvě **.. Teen Choice Awards se už přesto třesou.. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

"Láska zvítězí nad lstí a nenávistí..." Zábavná komedie o snad věčném souboji opačných pohlaví nepřináší nic, co by už tady nebylo. Setkávají se v ní "Mary" - ehm Cameron Diaz, ne které i přes přibývající vrásky stále něco je a "Vůl, co nevěděl, kde má káru" Ashton Kutcher. Chemie mezi těmi dvěma funguje skoro dokonale. Diaz v roli emancipované ženy, co bez plánu nedá ani ránu. Neplánovaně ovšem narazí ve Vegas na týpka, co je nejen neomalený, drzý a vhodný tak akorát na jedno použití. Kutcherovi role sedí a tak jak ve svém pořadu "Punk'd" svého času na MTV vytáčel cebrity z branže, tady vytáčí po zbrkle uzavřeném manželství Cameron. Ještě k tomu, když ti dva vyhrají 3 miliony a nechtějí se rozdělit. Já čekal, co si ti dva zase vyvedou. Vtípky baví, ti dva si to ve svých rolích užívají a tak ani tak nevadí, že občas spojení romantiky s bláznivou komedií zaskřípe. Vhodně zvolené písničky dodávají ten správný šmrnc a tak přiměřená stopáž uběhne jako voda. Povedené. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.9/10] | me: Bieda. Dej nemá hlavu a pätu. Mnoho veci je absurdných až priam urážajúcich divákovú inteligenciu. Nebyť hoci len maličkého (ale predsa) počtu frkov šlo by o totálnu somarinu bez vtipu. Takto je mi ľúto, že herci nemali ani len trošku priestoru na akési hranie, pretože všetko už vopred pochoval debilný scenár a zlá réžia. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama