Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith .. Barevná, roztomilá, sexy pohádka, za kterou se produkční tým Adam Sandlera nemusí stydět. Do jeho ulítlé škatulky zapadá přesně. Především však Anna Faris, válcující diváka svojí nádhernou postavičkou a tak neodolatelně přiblblou pózou, až je prostě všestranně neodolatelná, stojí za onou odlehčenou kvalitou tohoto snímku. Doposud její nejlepší role, protože plně zhodnocuje své přednosti, vzhledové i ty osobitě herecké. Zdatně ji sekunduje Emma Stone, objeví se zde po delší době, ale opět v malé roli Rumer Willis. No, prostě holek je tam spousta. Navíc je House Bunny dobře funkční především jako komedie, kterých sic na podobná jednoduchá témata vzniká spousta, ale už podstatně méně jich opravdu něčím pobaví. Pokud vám ale takové občasné fádní filmové potěšení není po chuti, běžte rovnou o dům dál. Ani tento zajíček totiž nebude pro vás. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Klišé, klišé, klišé, sem tam dobrý vtip. Že bych Domácím mazlíčkem promarnil hodinu a půl života, si nemyslím hlavně díky Emmě Stone a Kat Dennings, které mu dopravdy kralují. Anna Faris sice také nehraje špatně, ale na můj vkus až příliš tlačí na pilu a k Pravé blondýnce Reese Witherspoon (od stejných scenáristek) může jen vzhlížet. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Filmy ze Sandlerovy produkce Happy Madison se vyznačují všemožnými morálními poselstvími, která spolehlivě snižují už tak slabou kvalitu jednotlivých snímků. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Scénář této záležitosti byl navíc opravdu slabý, takže situaci pro mě nedokázala zachránit ani dvojice herců, které fakt můžu, Colin Hanks a Emma Stone. Možná bych byl v hodnocení štědřejší, kdybych měl rád Playboy, ale já jsem vždycky držel basu s Bobem Guccionem, takže jsem byl fandou Penthousu. Ale nechci být za úplného zlouna a škarohlída, takže musím ocenit, že mě film naučil všímat si cinknutí, když někomu upadne dolar, a jak se zbytečně nepřecpávat Mahi Mahi, když si můžu vystačit jen s Mahi. / Poučení: Kočky mívají ostré drápy. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu není téměř nic originální. Nevadí. Shelly je opravdu tak hloupá, že se musíte přinejmenším pousmát. Ono to funguje. Například scéna, kdy se snaží napodobit Marilyn Monroe, je skvělá. Dále například způsob zapamatování si jmen je také úsměvný. Na konec uslyšíte asi nejstupidnější závěrečnou řeč vůbec, která je opravdu tak hloupá, že vás to zas přinutí k smíchu. Přesto průměr. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +nejvíc asi zaujala Emma Stone a těšil jsem se na Annu Faris, občas jsem se mírně pousmál, hudební stránka byla dobrá -příšernej scénář, vadily nekteré stupidní dialogy, i hloupé a naivní chování hlavní hrdinky, navíc ten film není ani moc sexy a český dabing taky za moc nestojí/// Proboha co to mělo být. Film, který na první pohled upoutá svoji líbivou obálkou a Annou Faris v hlavní roli je ve skutečnosti stupidní dívčí komedií s ohraným poselstvým o tom jak být hezká neznamená všechno. Tak snad svoji oblíbenou herečku příště uvidím v kvalitnějším filmu./// Celkem 48%/// ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)

Reklama

Reklama