Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Jo, je mi jasný co si myslíte. Jak jsem tomu moh dát tři hvězdy? Já vim, že je to klasická americká blond nablblá komedie pro holky do šestnácti let. Ale mam svý důvody. Anna Faris sice už neni ta hezká Cindy ze Scary Movie, černou vyměnila za blond a věk je v ksichtě znát (ale na postavě ne, vrr :-) ), a ještě jí ve filmu ubrali pět let, ale do tý hlavní role mi nějak seděla. Z bandy vošklivek udělala krásný holky a zachránila jim barák. (Přiznám se, že tyhle americký "bratrstva" na univerzitě nějak nechápu, ale to je fuk). Je tam víc růžový barvy než bych měl vidět za rok a víc koček než v prvnim kole Miss. Ale asi právě kvůli těm spousta holkám jsem to vohodnotil takhle. Jsem chlap, tak mě nesuďte. A navíc-čas od času se na nějakou kravinu podívat dá. Odreagování je nutný. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Videl ste niekto blbí a blbší? nie vážne sa pýtam. Videli? A mali umelé prsia a bohovké nohy a priblblý americký akcent. Hej? no tak ste videli toto. Presne to isté s tým že je to až príliš samoúčelné a to vo všetkých scénach. Ťažko sa stotožniť s niečím čo tak dôverne poznáte. Wolf rutinne natočil film do ktorého nevzniesol ani kúsok originality aj keď možno zadok anny faris je dostatočne originálny. No dobre tak teda je hej ale to na veci nemení nič že dopozerať toto si vyžaduje naozaj veľkú dávku sebazaprenia, zmierenia sa s tým že skrátka nie ste intelektuál no a samozrejme 100% a ešte k tomu nadržaný heterosexuál. inak budete kričať. Ani jeden podarený vtip, ani jedna pamätná scéna. Skrátka americká zábava o tupých spolkoch a o časopise menom playboy. Nemá zmysel sa tu viacej rozpisovať. Ale určite sa pýtate prečo 2*? no tak ja som 100% nadržaný heterosexuál. god bless you america ()

Reklama

Triple H 

všechny recenze uživatele

Anna Faris si ma získala. Tá baba je naozaj vtipná- komediálny talent. Nebyť jej, tento film nefunuguje ani spolovice tak dobre. Veľa scénami ťažiacimi z imbecility jej postavy ma naozaj rozosmiala (napr. tie okuliare na rande :-D). Je tak neskutočne nahlúple trdlo, že som ju až žral. A figúru tiež nemá zlú, čo som predtým veľmi neregistroval. Heh. Na konci sa samozrejme dozvieme, že je dobré byť sám sebou a iné objavnosti, ale nepôsobilo to veľmi násilne. Veľmi milý film, ktorý pobavil. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu není téměř nic originální. Nevadí. Shelly je opravdu tak hloupá, že se musíte přinejmenším pousmát. Ono to funguje. Například scéna, kdy se snaží napodobit Marilyn Monroe, je skvělá. Dále například způsob zapamatování si jmen je také úsměvný. Na konec uslyšíte asi nejstupidnější závěrečnou řeč vůbec, která je opravdu tak hloupá, že vás to zas přinutí k smíchu. Přesto průměr. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Film tak stupidní, že vám u něj pravděpobodně budou odumírat mozkové buňky, jen aby nemusely vytrpět dalších pět minut. Sexy obsazení a slušná řádka guilty hlášek z toho ale dělají ideální film na nějakou párty, protože někdy je to prostě takový úlet, až je to docela sranda. V podstatě jsem tedy nechápal jedinou věc... Co tam krucinál dělal Colin Hanks??? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama