Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Domácí mazlíček mě velice překvapil. Čekal jsem vyloženě trapárnu zaměřenou na infantilní humor, ale ve výsledku se jedná o střídmou a místy velice vtipnou komedii (asi ve dvou případech jsem vybuchl smíchy). Anna Faris je přirozená a komediální styl jí velmi sedí a ostatní dívčí osazenstvo, i když pár výjimek se tu najde, také není špatné. Prostě příjemná a neurážející komedie. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Anně Farris jsem po celou dobu věřil tu pitomou blondýnku... To jí nejspíš nedalo ani moc práce... A taky to má nehorázně stupidní scénář... Na druhou stranu oceňuju, že závěrečný monolog v plném sále opravdu vyzněl tak stupidně, jak si zasloužil a ne tak, jakoby by mluvil intelektuál a mluvčí, který umí působit na city... ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Film tak stupidní, že vám u něj pravděpobodně budou odumírat mozkové buňky, jen aby nemusely vytrpět dalších pět minut. Sexy obsazení a slušná řádka guilty hlášek z toho ale dělají ideální film na nějakou párty, protože někdy je to prostě takový úlet, až je to docela sranda. V podstatě jsem tedy nechápal jedinou věc... Co tam krucinál dělal Colin Hanks??? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Filmy ze Sandlerovy produkce Happy Madison se vyznačují všemožnými morálními poselstvími, která spolehlivě snižují už tak slabou kvalitu jednotlivých snímků. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Scénář této záležitosti byl navíc opravdu slabý, takže situaci pro mě nedokázala zachránit ani dvojice herců, které fakt můžu, Colin Hanks a Emma Stone. Možná bych byl v hodnocení štědřejší, kdybych měl rád Playboy, ale já jsem vždycky držel basu s Bobem Guccionem, takže jsem byl fandou Penthousu. Ale nechci být za úplného zlouna a škarohlída, takže musím ocenit, že mě film naučil všímat si cinknutí, když někomu upadne dolar, a jak se zbytečně nepřecpávat Mahi Mahi, když si můžu vystačit jen s Mahi. / Poučení: Kočky mívají ostré drápy. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela pohodová komedie, která nevyniká přílišnou originalitou, ale na druhou stranu absolutně nenudí a docela pobaví. Já jsem divák, který rozhodně nepohrdne filmovými variacemi na téma studium na vysoké škole a studentské spolky, takže na komedii jsem koukl se zájmem a velice rád konstatuji, že jsem nebyl vůbec zklamán. Hlavní hrdinka byla tak hloupá a naivní, až byla docela dost vtipná, a když se ke konci filmu role otáčí a inteligentní holky ze spolku Zeta, které byly proměněny v krásky bez mozku učí hlavní hrdinku být inteligentní, tak jsem už jen zíral, co že to vlastně vidím před sebou. Těžko se dá do tohoto tématu a tohoto žánru přinést něco nového, a tak musím kladně hodnotit i jakékoliv pokusy o originalitu, které jsem zde rozhodně pozoroval. A že si zde zahrál zakladatel Playboye Hugh Hefner, to mě naprosto dorazilo. Ne, tahle komedie rozhodně není špatná a čas s ní velice příjemně uplynul, ovšem mé nadšení trochu zkazil ten závěr, který byl až příliš okatý. Stejně tak mi vadil i fakt, že jsem dokázal předvídat, co bude následovat, což nemám u filmů rád, když tohle umím odhadnout. Takže když se podívám na film jako celek, tak vidím jako ideální hodnocení tři hvězdy, které taky tomuto filmu nakonec uděluji. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama