Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

kingik 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se pobavil u této sexy komedie, která je zcela prostá oplzlých vulgarismů, ačkoliv pochází z produkční dílny Adama Sandlera. Anna Faris hraje dokonalou, dobrosrdečnou a lehce " vymaštěnou barbie" blondýnu, pro kterou je dokonalý vzhled nejdůležitější věcí na světě, alespoň do chvíle, kdy shodou okolností po odchodu z vily Playboye se dostane na upadající dívčí kolej sdružující spolek Zeta, jehož sedm nevzhledných členek trpí nedostatkem sebevědomí a o svůj vzhled vůbec nepečují. A tak milou Shelley alias Annu Faris čeká, v rámci záchrany spolku, nemožný úkol. Musí z těchto ošklivek udělat neodolatelné krásky, sehnat povinně ještě dalších 23 dívek, aby kolej nezavřeli a vyřešit si i problémy s láskou. Faris zde téměř v každé scéně má na sobě nějaké sexy "hadry" a pozadu nezůstává ani sedmička ošklivek, z kterých se v polovině vyloupnou "hezule", jako třeba Emma Stone, Kat Dennings, Katharine McPhee nebo dcera Bruce Willise, Rumer Willis. Záporné role si střihli Monet Mazur a Sarah Wrigt a trochu rušivě zde působila účast Colina Hankse coby nového nápadníka. To už se tak prostě stane, že mně tahle komedie nevysvětlitelně sedla a po celou dobu jsem se nad její upřímnou naivitou protkanou parodickými prvky (slavná scéna s Marylin Monroe nebo Forrest Gump byly opravdu dobré) příjemně bavil, a i když moralizování typu že "vzhled není tak důležitý jako to, co máte uvnitř" se přece jen nevyhnula, tak jsem byl překvapen i tím, že sexy komedie neznamená vždy hrubozrnná komedie. 90% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ať má už tato komedie hodnocení jaké chce, já říkám, že byla skvělá. A ani jsem od toho vlastně nic moc nečekal, myslel jsem, že to bude prostě průmerná komedie. Možná pro někoho byla, ale Anna Faris výborně hraje, díky její hlavní role je ta komedie tak dobrá. Nejlepší scéna je když se ocitla ve vězení a vězenkyně si z ní dělali srandu a ona nasadila jen ten svůj nechápající výraz... :) ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Od kombinace Anna Faris a Happy Madison productions bych rozhodně očekával něco mnohem ztřeštěnějšího a rozhodně ne tak dětinského. Měli do toho strčit ještě Hannah Montanu a celé dívčí Amerika od 12ti do 17ti let by si to koupila:-) Film tedy celkově o ničem, ale jelikož to bylo koukatelné a myslím si, že lépe takový námět asi zfilmovat nešel, dávám čistý průměr. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nečekejte bláznivou komedii, ani fekální výjevy, čekejte film s několika inteligentně vtipnýma scénama a poměrně nečekaně slušnou Annu Faris v roli zajíčka:), který je vržen do normálního světa s nápisem na čele...I´m so hot:))!! Neni téměř co dodávat, k ději určitě, protože je tak prostinký, že kdybych něco kváknul, nezůstane vám už vůbec nic!! A ještě překvapí Colin Hanks tím, že se zde vůbec vyskytuje!! Pokud teda hledáte neoriginální příjemnou komedii, neváhejte!! Jednou větou: Být sexy je super, ale i v hlavě neco musí být, jinak tě budou bít!! ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Anna Faris si ma získala. Tá baba je naozaj vtipná- komediálny talent. Nebyť jej, tento film nefunuguje ani spolovice tak dobre. Veľa scénami ťažiacimi z imbecility jej postavy ma naozaj rozosmiala (napr. tie okuliare na rande :-D). Je tak neskutočne nahlúple trdlo, že som ju až žral. A figúru tiež nemá zlú, čo som predtým veľmi neregistroval. Heh. Na konci sa samozrejme dozvieme, že je dobré byť sám sebou a iné objavnosti, ale nepôsobilo to veľmi násilne. Veľmi milý film, ktorý pobavil. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)

Reklama

Reklama