Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +nejvíc asi zaujala Emma Stone a těšil jsem se na Annu Faris, občas jsem se mírně pousmál, hudební stránka byla dobrá -příšernej scénář, vadily nekteré stupidní dialogy, i hloupé a naivní chování hlavní hrdinky, navíc ten film není ani moc sexy a český dabing taky za moc nestojí/// Proboha co to mělo být. Film, který na první pohled upoutá svoji líbivou obálkou a Annou Faris v hlavní roli je ve skutečnosti stupidní dívčí komedií s ohraným poselstvým o tom jak být hezká neznamená všechno. Tak snad svoji oblíbenou herečku příště uvidím v kvalitnějším filmu./// Celkem 48%/// ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Hrozná ptákovina, to uznávám. Ale místy dost vtipné a když vidíte jak Anna Faris válí, tak si prostě nemůžete pomoci. Ta se pro takové komediální, parodické role narodila. Její zajíček je dokonalá nadsázka, kterou si musíte zamilovat. Zbytek už je horší a děj by potřeboval docela přepsat...ale i tak se na to hezky dívá. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Run, Forest, Run!:) Celkem originální námět zpracován úplně špatně. Chtělo by to lepšího scénáristu. Takhle jsem se asi jednou pousmála, zkrátka označení komedie je trochu vedle. K smíchu možná byla ta jednoduchá hloupá husička v hlavní roli (Anna Friel), ale i to se zdálo spíše k pláči. Milá "parodie"na Forresta Gumpa, jinak asi nic, co by mi na delší dobu utkvělo v hlavě. Anna Friel je strašně špatná herečka a celé to zachraňovala jen výborná Emma Stone, která i žumpu umí pozvednout na lepší úroveň. Pokud máte krapet "jednodušší"humor, určitě si na tom něco najdete, protože jediné, co je na tomhle snímku "chytré" je ponaučení o tom, že vzhled rozhodně není všechno. Někde v jiné dimenzi, kdybych měla ráda komerční popové cajdáky, růžovou a přála si být jako stádo ovcí (aneb zahoďme piercingy, když chci aby mě lidi měli rádi), tak bych asi byla nadšená... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nalákala mě na to především Emma Stone, Kat Dennings a Anna Faris, první dvě zmíněné se mi tady i docela líbily, ale co se týče Anny Faris tak tu bych nejradši něčím praštila. Byl to další z těch hloupoučkých, naivních, amerických filmů, jak se na vysoké všechno změní v lepší. Jednou se na to dívat dalo, ale znovu už rozhodně ne. 2* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Filmy ze Sandlerovy produkce Happy Madison se vyznačují všemožnými morálními poselstvími, která spolehlivě snižují už tak slabou kvalitu jednotlivých snímků. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Scénář této záležitosti byl navíc opravdu slabý, takže situaci pro mě nedokázala zachránit ani dvojice herců, které fakt můžu, Colin Hanks a Emma Stone. Možná bych byl v hodnocení štědřejší, kdybych měl rád Playboy, ale já jsem vždycky držel basu s Bobem Guccionem, takže jsem byl fandou Penthousu. Ale nechci být za úplného zlouna a škarohlída, takže musím ocenit, že mě film naučil všímat si cinknutí, když někomu upadne dolar, a jak se zbytečně nepřecpávat Mahi Mahi, když si můžu vystačit jen s Mahi. / Poučení: Kočky mívají ostré drápy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)

Reklama

Reklama