Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

2,5* Scenár i celý príbeh je síce ošúchanejší ako skejtborďákove trenírky, morálne ponaučenia recyklovanejšie ako najlacnejší toaleťák a vážne myslené to bolo asi len pre najmladšiu kategóriu tínedžeriek... ale čo už. Kočky sú sexi a sympaťáčky, Anna Faris je tak sladko hlúpučká, záporáčky sú tak hnusne slizké, no a Hef... je proste Hef :-))) Ale keby ste chceli vidieť praotca všetkých týchto "campusových, sorority, fraternity, grécko-abecedných" komédií, pozrite si Animal House - tu niekde nájdete tie najlepšie korene študentských i nechutných komédií. Tie dnešné sú len vyblednuté tiene Študentského zverinca (a často obyčajné pajcovačky - viď motívy outsiderov i hroziacej straty sesterského domu). Inými slovami: "Bluto rules!" ;-) ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Anně Farris jsem po celou dobu věřil tu pitomou blondýnku... To jí nejspíš nedalo ani moc práce... A taky to má nehorázně stupidní scénář... Na druhou stranu oceňuju, že závěrečný monolog v plném sále opravdu vyzněl tak stupidně, jak si zasloužil a ne tak, jakoby by mluvil intelektuál a mluvčí, který umí působit na city... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, že nemám zrovna v lásce Annu Faris, jsem si tuhle komedii docela užil. Teda aspoň tu první půlku, kde bylo docela dost hlášek a chvilkama jsem se fakt dost smál. Bohužel postupem časem humoru ubývá a hraje se spíše na ty moralitky atd. A to už není taková sranda. Anna Faris tady ale docela ujde a hrát blbou, naivní blondýnu ji nedělá problém. Se zbytkem je to ale horší. Emma Stone ze Superbad je tady příšerně otravná, Colin Hanks je vypadá jako když si spletl film a Kat Dennings tady není tak okouzlující jako v Nick and Norah. Celkové je to ale docela příjemná jednohubka. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"OČI JSOU JAKO BRADAVKY OBLIČEJE." Asi nikdo nečeká, že film s podobným námětem (a podobnými hláškami) bude oduševnělá sonda do života odvrženého Hefnerova zajíčka, ale když už to má oficiální Palyboy licenci, nějakou tu sprostší bžundu určitě. Ze začátku to ještě jde, sice víceméně cudné, ale sem tam fórek ujde, ovšem jakmile se přehoupneme do fáze, kdy to začne být "společensky uvědomělé", začíná zívárna. 40% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle parádu jsem nečekal ani v mých nejbujnějších snech. Při pohledu na plakát, název a obsah filmu, to vypadalo, že si jdu vysloužit odpad. Vlastně jsem se v tomhle mrazivým počasí chtěl jen zahřát pohledem na hezký holky, víc jsem od filmu opravdu nečekal, ale ouha. Dostal jsem nejen kvalitní kozí záběry, ale i vtipnou a příjemnou pohádku o kamarádství. Navíc mě byl film sympatický ještě jedním faktorem. Konečně jsem objevil film, kde se kluci nesnaží o holky, ale holky o kluky. To jsem zažil bohužel jen jednou, když jsem šel opilej ve dvě ráno po Václaváku a začala o mě mít zájem jedna holka, no holka, spíš dcera jóžina z bážin. Nejdříve mě nabídla slevu, prej: „moje původní taxa je 1.500, ale že si to ty, tak 500, - Kč,“ Při pohledu na ní však bylo jasný, že taxu bych měl mít spíš já. Bohužel její zájem o mě byl tak velký, že si v minisukni sedla na lavičku a roztáhla nohy. Zřejmě si neuvědomila, že její místo je v pavilonu hrůzy a ne mezi svůdnicema a já jsem díku jejímu aktu svádění provětral obsah svýho žaludku a znečistil tak Václavské náměstí. Když o tom přemýšlím, radši se budu příště snažit zase jenom já, alespoň budu mít možnost výběru a ne, že se na mě přilepí kdejakej omyl přírody. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama