Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu není téměř nic originální. Nevadí. Shelly je opravdu tak hloupá, že se musíte přinejmenším pousmát. Ono to funguje. Například scéna, kdy se snaží napodobit Marilyn Monroe, je skvělá. Dále například způsob zapamatování si jmen je také úsměvný. Na konec uslyšíte asi nejstupidnější závěrečnou řeč vůbec, která je opravdu tak hloupá, že vás to zas přinutí k smíchu. Přesto průměr. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 8/10 Efekty 4/10/// +nejvíc asi zaujala Emma Stone a těšil jsem se na Annu Faris, občas jsem se mírně pousmál, hudební stránka byla dobrá -příšernej scénář, vadily nekteré stupidní dialogy, i hloupé a naivní chování hlavní hrdinky, navíc ten film není ani moc sexy a český dabing taky za moc nestojí/// Proboha co to mělo být. Film, který na první pohled upoutá svoji líbivou obálkou a Annou Faris v hlavní roli je ve skutečnosti stupidní dívčí komedií s ohraným poselstvým o tom jak být hezká neznamená všechno. Tak snad svoji oblíbenou herečku příště uvidím v kvalitnějším filmu./// Celkem 48%/// ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Anně Farris jsem po celou dobu věřil tu pitomou blondýnku... To jí nejspíš nedalo ani moc práce... A taky to má nehorázně stupidní scénář... Na druhou stranu oceňuju, že závěrečný monolog v plném sále opravdu vyzněl tak stupidně, jak si zasloužil a ne tak, jakoby by mluvil intelektuál a mluvčí, který umí působit na city... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to neskutocna volovina, ale je to tak priblble, ze som sa neraz zasmial. Hlavna hrdinka mi pripominala postavu Reese Witherspoon z filmu Legally Blonde. Proste dokonaly sexy bimbo typ. Len jednotlive narazky na rôzne stereotypy tu nie su tak prepracovane a obcas sa dockame aj nechutnej sceny. Holt, ze to produkoval Adam Sandler na tom vidno. Ale aj jednoduchsie vtipy casto zachranuje skvely casting ktoremu kraluje Anna Faris. Aj totalne tupu trubku dokaze zahrat neskutocne vtipne. A ako bonus sa tu predvadza kopa sexi zien v spodnom pradle, takze je neustale na co pozerat. Vysledkom je klasicka infantilna Sandlerovka so zenskym hereckym obsadenim. 5/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Mít hezkou tvářičku neznamená spokojenost a pohodu. Aneb jsme svědky polopatického návodu, kterak jedno „přestárlé“ kotě z Playboye na řadu lidských pravd přišlo. Přebarvená estráda má okoukanou dějovou strukturu, kdy se hlavní hrdince postaví do cesty několik překážek, které však s pomocí druhých překoná a v závěru se všichni mají rádi. Jako komedie ne zrovna funkční, jako moralita pro devítileté možná.. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno