Romeo a Julie
Animovaný
USA, 2006, 76 min
Phil NibbelinkHrají:
Phil NibbelinkPlakáty
Do animované verze přepracovaný klasický příběh Williama Shakespeara - Romeo a Julie, tentokrát ve zvířecím obsazení a s lepším koncem určený pro celou rodinu. Romeo, syn Monteka a Julie, Kapuletova dcera, se do sebe zamilují na večírku uspořádaném Kapuletovými. Jejich lásce však bráni nepřátelství obou rodů. Romantický příběh o lásce dvou, tentokrát tuleňů. Přes nesouhlas rodičů se do sebe zamilují. Juliin otec přislíbil ruku své dcery obludnému mroži Princovi. Julie proto předstírá smrt, aby mohla být znovu se svým milovaným Romeem. Plán sa ale nezdaří. Zamilovaná dvojice bude potřebovat pomoc od přátel - otce Lawrence a Pusinkující rybky. Světoznámy příběh o lásce a předsudcích, tentokrát pod hladinou oceánu. (oficiální text distributora)
║Rozpočet $2milióny║Tržby USA $463,002║Tržby Celosvetovo $490,000║(17.2.2010)
Campbell
Příjemná pohádka. Nic víc nic míň.(4.8.2009)
honajz
no zajmavý... napsal honzík(29.8.2009)
Beckett51
Zajímave,avšak docela nudné pojetí Shakespearovy hry. 60%(3.10.2010)
Terva
Chtěl jsem v tom vidět něco víc, ale - za dávných časů žily v mořské zátoce dva znepřátelené lachtaní rody, Montekové, mezi nimi i citlivý mladík Romeo, a Kapuleti.(4.9.2011)
DinoRaptor
Tohle bylo docela pěkné(1.9.2009)
Renie42
Roztomilá pohádka na Shakespearovský motiv. Jsem ráda, že v tomhle případě to skončilo, tak jak to skončilo. Tímhle se může malým dětem více přiblížit tuto známou hru.(28.9.2011)
žádní fanoušci
| Na DVD od: | 22.12.2007 Vapet |