Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

jamesjimbo 

všechny recenze uživatele

trailer je desetihvězdičkový, opravdu zábavný a skvělý, škoda, že se té zábavy nedostalo tolik i do samotného filmu. nicméně, toto je pravý příklad grindhouseu, autoři to takhle stvořit chtěli, a navodit atmosféru fimlu 70. let se jim skutečně podařilo, takže pro znalce a milovníky žánru grindhouse jasných 5*, pro "seriózní" kritiky odpad. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Co asi tak vede člověka k tomu, aby natočil film jako Run! Bitch Run!? Technickou stránku raději nebudu komentovat a ani samotný děj není nijak originální a překvapivý, ale stejně má tenhle snímek něco do sebe. Ať to je absence zábran v ukazování nahoty a sexu na mnoho způsobů, spíše jejich vyhledávání, tak i ultrabrutální způsoby zabíjení a vyžívání se v bolesti. Taktéž, i když jen v malé roli, potěšil "mladý Michael Mayers", , u kterého diváka napadá, co z toho herce asi vyroste když hraje zatím jen ve snímcích podobného rázu. Film by rozhodně mohl mít i na víc, ale i tak je to v určitém smyslu radost pohledět a pocit, který ve mně tento lehce úchylný film zanechal hodnotím na 4 hvězdy. Na druhou stranu pochopím, když někdo ohodnotí odpadem, ale nebudu se divit ani plnému počtu. Trailer sice navnadí více a vyčerpá většinu "zábavných" scén, ale i tak R!NR! považuju za obohacující zážitek, ovšem zřejmě jen pro silnější povahy...což už je dnes asi velká část místního uživatelstva. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další Rape and revenge pojat takovým tím Grindhouse stylem. Jo, první hodinka byla fajn, Teror, hlášky a špína všude kam se podíváš. Od chvíle kdy sestřička sejme prvního mě to už ale nebralo a film se ke konci děsně táhnul. Zkouknout se to dá, nechybí ani hezké slečny a jejich obnažená těla. Celkově hezký průměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

K nesprávným dveřím už přišlo hodně nevinných děvčat… Další z řady brutálních příběhů o ženě (o kámošku přišla záhy), kterou znásilní, poníží a pokusí se zabít, jenže ona přežije a rozhodne se pro krutou pomstu. Násilí, brak a vůbec věci, které většinu normálních diváků urážejí nebo znechutí, však mohou být za jistých okolností poměrně zajímavé pokoukání. Mnoho podobných si vydobylo jistý kultovní status, tohle je exploitation a grindhouse pocta klasickým předobrazům, kterak se klepalo na Poslední dům nalevo nebo Plivalo na jejich hrob. Asi každý tuší, že výsledek je plný obnažených hrudníků, násilí, krve, retro feelingu, béčkových momentů i těch bez překvapení. A mordů trýznitelů, kdy to občas bude fakt bolet. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek mě mile překvapil. Vykrádá sice všechny základní kameny v subžánru "rape and revenge", ale jelikož tak činí s lehkou grácií a nadhledem, je mi to celkem u prdele. Oproti Tarantinově rádoby grindhousu Auto zabiják se tu zbytečně dlouho nekecá, a když už, tak je to samý "fuck and shit". Taky tam nestrká ty nekonečný záběry bez jediného střihu jako ve španělském No moriré sola, i když jeho neortodoxní brutalita mu zase chybí. Máme zde sice rozstřelené mozky, znásilňování a jiné deviace, ale všechno se děje jakoby "jen tak mimochodem." Větší prostor tu spíš zabere vykreslení některých záporných postav (hlavně pak kurvička Marla) a přerod hlavní hrdinky z týrané a znásilněné oběti do role nelítostné mstitelky, beroucí zákon (v podobě bouchačky, skalpelu a mačety) do svých rukou. Každopádně je to hodně špinavý, má to super hudbu a v miniroli se tu objeví i mladý Michael Myers ze Zombieho remaku Halloween. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama