Reklama

Reklama

Cirque du Freak je kočovná společnost, jejíž členové pocházejí z těch nejtmavších koutů noci... Šestnáctiletý Darren žije svůj nudný, předměstský život a toulá se ulicemi. To se však změní toho dne, kdy se jako divák dostaví na groteskní představení roztodivných a nepředstavitelných stvoření. Darren je očarován světem tak odlišným od toho, ve kterém vyrostl. Dochází k rozhodnutí a nechává se zasvětit jako učedník upíra Lartena Crepsleyho. S jeho nově nabytými schopnostmi se ovšem stává středobodem souboje mezi dvěma znepřátelenými klany nemrtvých. Je pouze na Darrenovi, aby se v prostředí plném sváru utkal ještě se svou temnou podstatou… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (370)

LihO 

všechny recenze uživatele

To už naozaj nevedia vymyslieť nič originálne? Po 20tich minútach bolo jasné ako to skončí. Ten film je skazený mix Blada a Jumanji s efektami na úrovni animákov od Walta Disneyho, a keď k tomu pridáme ešte motív pavúkov + Willema Dafoe, cítiť tam ten vplyv Spidermana :D Filmy o upíroch mám rád, ale toto ma sklamalo. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Miluju Salmu a upíry. Salma se tam mihne 4x, prohodí pár vět, 2x si nechá narůst bíbra a toť vše. Upírskej příběh tady nemá šťávu a vůbec to šlo tak nějak uplně mimo mě a celý mi to přišlo postavený na hlavu.Výměna krve přes prsty a je z tebe upír. Jasněěěě. Chujoviny o upírech vycucaný z prstu vyloženě 'žeru'. Hroozley sice občas vysype nějaký hlod, ale 15 mi už není, takže tohle jim žrát nebudu! Pointa nikde, jen otevřený vrata pro druhý díl, který již snad přinese trochu více zábavy a bude plynout přece jen rychleji, protože tohle se vleče jak Chrudimka před Mněticema. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Že bude dvojka? Prosím, prosím, prosím, prosím. Ohromne sa mi to páčilo. Konečne niečo, čo naplnilo moje jednoročné čakanie dokonale. Nenudila som sa ani sekundičku. Knihu som nečítala ale veľmi rada by som tak v najbližšej dobe spravila, lebo ma to ohromne ťahá. Nevadilo mi vôbec nič. Herci boli v poriadku, scenár bol skvelý, triky tiež veľmi dobré(aj ja chcem Flipovať). Hudba bola veľmi pekná nuž inak ako 100% nedávam.Chcem aj dvoječku! ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Money, money, money... tady trošku chybí. Veliká škoda, potenciál to mělo slušný a i herci nejsou vyloženě špatní. Takhle z toho vznikla zběsilá jízda rychlíkem, který nikde nezastavuje a neohlíží se za sebou (přesněji řečeno důstojností předlohy), jenom jede, jede a jede vpřed. Můžeme nad tím zoufat, ale s tak omezeným rozpočtem se opravdu zázraky čarovat nemohly. Alespoň že to trochu disponuje vtipem, ubíhá to rychle a celkově se to dá na sobotní odpoledne strávit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z řady teen fantasy, mající oproti podobně laděným filmům lepší herecké obsazení. Jinak se ale jedná o další z provařených příběhů typu hodní upíři vs. zlí upíři. Jen ta omáčka okolo je taková barevnější a vtipnější. Určitě to dokáže pobavit a na další díl se s chutí podívám, ale silně pochybuji, že bych se k tomu ještě někdy v budoucnu vrátil. 50% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Rozpočet filmu byl 40 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Literární předloha má dvanáct dílů (čtyři triologie). V knížce upíři stárnou 10x pomaleji než lidé a bylo by velmi problematické zařídit, aby během natáčení dvanácti filmů nikdo nezestárnul, takže celá filmová série bude sestávat ze čtyř dílů - každý po třech knihách. (Vojtino)
  • Film Strašidelný cirkus je natočen podle knižní předlohy kterou napsal Darren Shan, hlavní hrdina v knížce se jmenuje také Darren Shan... Spisovatel v knížce popisuje "svůj" životní příběh. (Vojtino)

Související novinky

Vousatá Salma Hayek?

Vousatá Salma Hayek?

16.01.2008

Pro ty, kteří propadli jejímu zpěvu v Desperadovi a tanci v Od soumraku do úsvitu, je to téměř bolestná představa, ale nedá se nic dělat mexická kráska si ve své první roli po mateřské zahraje… (více)

Reklama

Reklama