Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Špatný, moc špatný. Hlavní hrdina, blbec, který se k ženám chová jako k hadru přijede na svatbu svého bratra. A je tam i holka, do které byl zamilovaný od dětství, kdy to byl hodný a milý chlapec, dokud si jeho vyvolená nezatancovala na plese střední se školním playboyem. A tak konečně začal poslouchat svýho strýce, který byl taky příšernej děvkař. A na tý svatbě se objeví duch holky, se kterou přišel o panictví a ona ho vezme na jízdu jeho životem, aby za necelou hodinku poznal, že se od střední choval jako tupec a měl velkou touhu všechno napravovat. Takže znovu: špatný, moc špatný! Navíc sem celý film přemýšlela, jestli má nebo nemá Jennifer Garner knírka. Chci zpátky starý, dobrý, trapný romantický filmy a ne takovou blbost! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Rozchod po telefonu s několika dívkami najednou a korejský válečný veterán stěžující si, že o korejské válce Američani nenatočili ani film, jen přiblblý komediální seriál M.A.S.H., pobaví, ale zbytek nezachrání ani Michael Douglas, ani Emma Stone s rovnátky a rozkošně odpudivým osmdesátkovým lookem. Mravnostní lekce pro sukničkáře, ve kterém se nakonec ukáže jeho zlaté srdce, moc vtipu nepobrala. Spíš lepí jako přeslazená limonáda. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Příjemná až originální romantická komedie, která, ač se to většině nezdá, vyhýbá přehnanému klišé. Ne vždy se mu ubrání, ale je to na hranici únosnosti a nějaká trapnost nezazní. Matthew McConaughey zraje s každým filmem a je to opravdový sympaťák. Jenn Garner jako zakaboněná bejvalka mi není úpně sympatická, ale do role sedí perfektně. Strejda Douglas výbornej. __ Příjemná podívana na nudný večer, velké překvapení. __ Já teda z vašich komentářů chápu, že jste úpní idioti. Jeden píše, že to není nic nového pod sluncem. Řekni mi o jiném filmu, který je tomuhle podobný. Druhá píše, že zkrocení nevěrníka je vrchol trapnosti. Podle všeho jsi tenhle film neviděla, slečno Sofie. A pro všechny ostatní, kteří tenhle film vidí jako předvídatelný. Zase... ukažte mi romantickou komedii u které není ZÁVĚR předvídatelný? Pokud nějaké najdete, spočítáte je na prstech jedné ruky. A to bych byly natočeny tisíce... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Matthew kurevníky holt umí, o tom žádná, ale pořád stejné pózy se holt časem prostě omrzí. Přesto, že téma jak často a různě ojet samonabíječky, co lezou do a z postele z plezíru a jiných (ne)povinných důvodů, může být pro někoho zajímavé, nesmí se nic přehánět. Určitě ne v případě překombinovaného scénáře, kdy se míhají střihy reality s fikcí jak holky v jeho posteli, nebo se střídají dávno po smrti plejboj litující sám neví čeho, jindy pometlo něco mezi strašidlem a ohnivou ženou, že se neví či jde o komedii, drama, nebo rovnou tragikomický doják. Mimo solidní závěrečnou promluvu k nevěstě na útěku a proslov na veselce, film nepřesáhl slabý průměr, i přes nesporný šarm Matjůa a čarokrásnou Jenn. Ona je ozdobou každého snímku bez ohledu, on mi sedí více v chytráckých rolích typu Obhájce. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Matthew McConaughey je borec..dokáže utiahnuť celkom fajn romantickú komédiu..aj keď dosť mi pomáhajú cool Michael Douglas a fajná Emma Stone...Jennifer Garner je tu tak akosi na okrasu...moc sa jej nevenujeme...čo je fajn, klišé sú normálne nelezú ani krkom...a to prispieva celkovo k dobrému dojmu z tejto romantickej komédie ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Film mělo původně natáčet studio Walt Disney Pictures. Režírovat měl Kevin Smith a v hlavní roli se měl objevit Ben Affleck. Produkce začala na podzim 2003, ale rozpočet filmu a neúspěch Affleckovy Lásky s rizikem (2003) donutila studio od filmu upustit měsíc před zahájením natáčení. (HappySmile)
  • Zpracováno dle knihy Charlese Dickense "Vánoční koleda". (D3VIL)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama