Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (352)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Snitch není žádný přepálený akční výplach a nadsazený blockbuster, kde by asi většina zdejších kritiků Dwayna viděla raději, jako v případě F&F. Proti tomu nic, protože sám ho mám rád v akčních popcornovkách, ale co tady lidi blázní se 2* opravdu nechápu. Snitch je úplně někde jinde a je výborný. Skutečný a uvěřitelný příběh, který je velmi dobře napsaný a drží se v naprosto reálných mezích. Stejně tak dobře dokáže navodit napínavou atmosféru lusknutím prstu a vlastně ji drží téměř celý film. Dwayne je jako fotřík, co nezmůže skoro nic, ale chce pomoci svému křivě odsouzenému synovi, parádní. Ve své podstatě je pro mě tohle nejlepší a nejvážnější Dwaynův film, kde je evidentní, že umí hrát, kde není za neohroženého bijce s tvrďáckým výrazem a celou stopáž působí maximálně přirozeně. Připravil jsem se na akční drama a bylo chutné! Chci více takových rolí pro Dwayna a méně dětských taškařic typu Cesta na tajuplný ostrov. 4,5*. Doufám, že po četnějším hodnocení půjde Snitch do červených čísel, protože tam patří. 80%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ne! Dwayne je Král Škorpión nebo kráčející skála, ale rozhodně ne zoufalý otec, který se beze zbraní a bez pomoci pěstí vydává zachraňovat svého nespravedlivě odsouzeného syna. Tohle je, při vší úctě, poloha pro herce. Jinak se jedná o tradiční americký kýč, který asi nejvíce zaujme bezděčným pohledem na americký práskačský systém ve stylu "Někoho nám dej a my ti snížíme trest. A je jedno koho.". Akce, na kterou se většina z nás těšila a která dýchala i z traileru se prostě nekonala. Vedle trápícího se Rocka pak už zaujaly jen fousy Barryho Peppera. Zklamání. 30% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Som rád, že namiesto infantilných komédií sa The Rock drží už druhý rok stranou a namiesto toho nám dopraje aspoň takéto jednohubky. Síce nespravia dieru do sveta, ale aspoň po nich nemám horko v ústach. Dwayne si zjavne odskočil pred filmom na pár hodín herectva, čo je nakoniec v niektorých scénach poznať, ale cez to všetko mu asi nikdy neuverím nejakú komplikovanejšiu charakterovú rolu. Našťastie v tomto filme sa s ňou pasovať nemusel a herecké bremeno na seba berú skvelé vedľajšie postavy v predstavení Susan Sarandon a Barryho Peppera. Film sa pýši decentnou réžiou a inšpiráciou skutočným príbehom, čo pridáva na atraktivite. Atraktivitu však podkopáva príliš zdĺhavá prvá polovica a nepresvedčivé dialógy. 70%. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Sebeospravedlňující kýč, který naťukává problémy rozpracované do nesrovnatelně větší hloubky i šířky v Breaking Bad. Systém Práskač naoko kritizuje, ale ve skutečnosti upevňuje základy, na nichž stojí. Zájmy rodiny jsou prvořadé, takže pro její dobro můžete s vládním posvěcením směle donášet, dávat všanc životy svých bližních, zabíjet lidi snadno dostupnými střelnými zbraněmi a ničit cizí majetek. Jen proboha neobchodujte s drogami! Co na tomhle filmu neposlal do kytek obludně amorální scénář, popravuje bezvýrazná režie (hodně roztřesená kamera z neakční scény scénu akční neudělá) a Rockovo dvouvýrazové herectví (dramatické party mu sedí asi tolik jako Schwarzeneggerovi ty komediální). Ideologicky podobně zvrácený film jako Pád Bílého domu, akorát je mnohem, mnohem méně zábavný. 45% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo by otec neurobil pre syna aby ho dostal von z väzenia, zničí drogový kartel. Keď len to. A teraz vážne. The Rock v tomto filme bol strašne zamrznutý, keď nikoho neudiera okolo seba tak to nieje on. Ale chvála bohu nablízku boli iný herci, ktorý to troska vyvážili S.Sarandon a hlavne B.Bratt ktorý bol veľmi dobrý. Podla mňa je to akčná jedno hubka, na ktorú si za par dni ani nespomeniem, že som ju videl. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)
  • Film je založený na skutočnom príbehu Jamesa Settembrina, ktorý pomáhal odhaľovať obchodníkov s drogami, aby jeho synovi skrátili dĺžku trestu vo väzení. (Astonko)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama