Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád buddy movies, ale u tohohle jsem měl pocit, že právě ten buddy prvek moc nefunguje a že jsou do něj postavy tak nějak násilně nuceny a jede se jen na klišé, která jsou sem tam kořeněna docela drsnými zraněními, která filmu pomáhají. Sem tam je to vtipné, sem tam vůbec, příběh je velké klišé. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj tupá komédia môže pobaviť a táto kľudne pripomenie starého dobrého Jima Carreyho alebo moderný Jump Street. Vtipy nejdú zbytočne za hranicu fekálnosti a úbohého presexualizovania, väčšinu času som sa dobre bavil aj zasmial. Obaja herci veľmi dobre vybratí a kritika, že prehrávajú je nezmyslom. Veď to je práve zmysel toho filmu aby prehrávali. Nebyť slabšieho konca, pokojne aj 4 hviezdy. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne zrežírované čo sa týka herectva (takú strojenú brou trapošinu nevidíš každý deň...) a že Peña a Shepard sú samo o sebe dosť nesympatickí chaloši, sa ani nebavme. Na druhú stranu akcia bola priam vychutnávková! Úplne vidím ako to vznikalo. Dax dostal pár nápadov čo sa akcie týka, zohnal si scenáristu (a Shane Blacka si zrejme nemohol dovoliť...), obsadil samého seba a na zvyšok sa zjavne relatívne vysral. A tak to aj dopadlo. Pár krát som sa zasmial, to nepopieram, ale inak mi z toho bolo prevažne trápne. Každopádne bod hore za Vincenta a za kozy slečny Bell, ehm... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Začiatok veľmi nádejný, uprostred spíš plochý a na záver trošku viac adrenalínu. Jedná sa o „akčnú“ komédiu, ktorá nemá žiadne ambície, len trošku zabaviť ľudí. Dvojica M. Peňa a D. Shepard celkom sympatická. Po prvom videní slabšie tri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Zásadní problém této akční krimi komedie spočívá v tom, že akce je málo a stojí za hovno, krimi linka je vycucaná z prstu, působí naivně, nenápaditě a především nezáživně, a co se vtipnosti týče, ani jednou jsem neměl za těch sto minut potřebu se byť jen pousmát, natolik to v tomto ohledu bylo marné. Dax Shepard není příliš dobrý a ani zajímavý herec, a na režisérské pozici si svou reputaci tedy minimálně u mě určitě nenapravil. Celá tato podívaná je zpracována vážně nepoutavým způsobem, zápletka je kostrbatá, bez spádu, bez nápadu, bez živelnosti, v závěru s chybějící gradací, a to nezmiňuji otravné zvraty, opsané jak z nějaké učebnice klišé. Veškeré postavy tu pak působí jako stotisícátá kopie, a bohužel ani herci to celé příliš neoživují, i když alespoň ten Peňa si tu udržuje nějakou tu úroveň zábavnosti, ovšem jinak fakt bída. Také je nutné konstatovat, že film nedisponuje ani žádným stylem, atmosférou, či napětím, a jak jsem již zmiňoval, humor tu je až povážlivě nefunkční, kdy především ústřední dvojice se tedy snaží špičkovat, dobírat se a hlásit při každé možné příležitosti, nicméně zůstalo skutečně jen u marných pokusů, takže o vtipnosti zde nemůže být také ani řeč. Mě tento snímek zkrátka ničím neoslovil, a v podstatě se nedá považovat za nic jiného, než nezáživný, tuctový a ve většině ohledech nefunkční produkt, kterých je mnoho a mnoho dalších, jen ale tedy v daleko zábavnějším a přesvědčivějším provedení. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • V závěrečné scéně v sanitce je jako zdravotník Erik Estrada, který hrál „Ponche“ v původním seriálu CHiPs (od r. 1977). (rotebaron)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama