Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jeden anglický zapadákov, virus, který v něm rozesela na testování armáda a jehož působením se ze zdejších žen stávají zmutované kanibalky a parta sedmi kámošů středního věku, která sem zavítala za svou babičkou. Dá se to brát jako hororová komedie, ale nutno dodat, že je přece jen brutálně a hlavně od začátku svižně pojatá. Britové mě už několikrát přesvědčili, že se v horovém žánru vcelku dobře orientují a ani tentokrát nezklamali, ačkoliv závěr filmu byl přece jen slabší a čekal jsem masakr, protože se to přímo nabízelo když se kámoši chopili golfových holí a vypadalo to, že zmutované příšerky budou mydlit hlava nehlava, ale scěnárista a režisér v jedné osobě Jake West se rozhodl pro poněkud zbabělý konec. Možná proto, že celou dobu to ženám slušně nandával a pak se jim jakoby na dálku chtěl omluvit. Z hereckého obsazení mně byli známí hlavně vždy spolehlivě hrající Danny Dyer a Stephen Graham, ale všichni bez rozdílu hráli perfektně. Krev a brutalita řízlá proklatě černým humorem u mě zabodovala a ten kdo si podle posteru k filmu myslí, že je to sexy podívaná, tak ho musím vyvést z omylu. Sexy na tomto filmu není vůbec nic a ačkoliv v něm hraje nejméně tucet žen, tak s žádnou z nich byste určitě na rande nešli. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Doghouse“ dovede pobavit, ale nesmíte od něj mít přehnaná očekávání. Není to film, který by měl dokázal vyloženě rozesmát. Možná se sem tam usmějete. A pokocháte se docela dobrými maskami, které si na sebe ženské osazenstvo natáhlo. Na ty se opravdu kouká dobře a dovedou i celkem vyděsit. Z hlediska hororové komedie je tohle ale v konečném důsledku spíše průměr. ()

Reklama

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jake West nám předvedl esenciální výtažek hnijících těl, krve, vtipu a nejinak skupinky, kterou tentokrát tvoří mužský sbor. Ačkoli je to z větší části komedie, tak v určitých pasážích na vás dýchne hororová atmosféra. Potěšil mě i fakt, že jde o přímočarou záležitost bez zbytečných odboček a kudrlinek, kde se nic nebere vážně. Porce vtipu je servírovaná rovnoměrně a vyloženě slabou částí tu není nic. Rozradostněné bude i oko lačnící po krvi, i když jde spíše o druhořadou záležitost. Zombíci mají perfektní masky a když chtějí, tak to našim kamarádům umějí dobře zavařit. Mé očekávání to naplnilo a s klidem mohu konstatovat, že jde o infantilně vtipný survival nářez, a pozor, nikdy nechoďte do lesa! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Spojení hororu a komedie mě nikdy moc nelákalo a až na minimum vyjímek to stejně většinou dopadlo na prd,neboť buď fungovalo jedno,nebo druhé,ale většinou však bohužel ani jedno.Tohle je ale naprosto jiná káva.Zde se toto skloubení povedlo až neuvěřitelně dokonale a já jen s otevřenou hubou od prvních minut sledoval,jak v neskutečné symbióze můžou tyto dva žánry šlapat,navzájem se doplňovat a podporovat se.Celý děj,všechny scény,dialogy,efekty,postavy a jejich představitelé,to vše je neskutečně zábavné,plné energie,mající gigantické koule a styl.Dokonale zde funguje humor,kadence nezapomenutelných hlášek je ohromující,celé to má kulervoucí spád a to vše je doplňeno o nevídanou lavinu otevřené brutality a místami i parádní řezničiny.V Doghouse ale navíc funguje i parádní atmosféra,a to ať už v hororové,tak v té komické formě.Masky a krvavé efekty jsou pak už jen třešničkou na dortu,jejich zpracování je naprosto masakrální!Pro mě je Doghouse zkrátka naprostou špičkou,neskutečně zábavnou jízdou,kde nevím,jestli se dřív dávit smíchy,nebo si užívat nehorázně krvavé a brutální show.Jeden z TOP filmíků,obrovská pecka a zábava.P.S.pokud bych měl jako spousta jiných uživatelů zde porovnat Doghouse se Soumrakem mrtvých,vítězem je jasně o několik tříd právě tato BOMBA!!! ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase ma sklamala britská tvorba - resp. britský humor, na ktorom chcel Doghouse stavať. Zopár originálnych nápadov a snaha priniesť niečo nové (zábavnejšie) sa tvorcom uprieť nedá, no výsledok zostal niekde na polceste. Nevyhli sa totiž klasickej šablóne (chorobe) hororových movies, a tým vlastne Doghouse prichádza o moment prekvapenia a pobavenia divákov. Škoda. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama