Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Jake West nám předvedl esenciální výtažek hnijících těl, krve, vtipu a nejinak skupinky, kterou tentokrát tvoří mužský sbor. Ačkoli je to z větší části komedie, tak v určitých pasážích na vás dýchne hororová atmosféra. Potěšil mě i fakt, že jde o přímočarou záležitost bez zbytečných odboček a kudrlinek, kde se nic nebere vážně. Porce vtipu je servírovaná rovnoměrně a vyloženě slabou částí tu není nic. Rozradostněné bude i oko lačnící po krvi, i když jde spíše o druhořadou záležitost. Zombíci mají perfektní masky a když chtějí, tak to našim kamarádům umějí dobře zavařit. Mé očekávání to naplnilo a s klidem mohu konstatovat, že jde o infantilně vtipný survival nářez, a pozor, nikdy nechoďte do lesa! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To začiatočné zoznamovanie sa s hlavnými hviezdami bolo veľmi slušné spracované.Presne takýto štýl humoru vyhľadávam a mám rád.Gore tu je a vo veľmi silnej dávke.Čakal som všeličo ale toto nie a tak ma to prekvapilo v dobrom zmysle.Neholdujem Britskému humoru ale tento film je aj v tomto vynikajúci a konečne som sa schuti zasmial na ináč suchom Britskom humore.Tak nadržané a tak akčné zombie som hádam ani nevidel.K tomuto snímku som sa dostal náhodou a môžem povedať že mi bolo cťou spoznať ho.Stále sa tam niečo deje a vôbec som sa nenudil,lebo každé troška nudnejšie miesto je potom zaplnené akčnou jazdou.Je nás menej a nemáme zbrane ale sme nasraný,takže tam nabehneme trocha negalantným štýlom-to je úryvok s filmu ktorý ma pobavil. ()

Reklama

Hadža 

všechny recenze uživatele

Perfektni uletarna pri ktere jsem se pobavil jako za starych casu.Parta mladych muzu,katastrofalne nepochopenych svymi protejsky se rozhodnout rozveselit jednoho s nich po rozvodu!A ze se jim to skutecne dari ,je videt ihned po prijezdu do zombicemi ovladane prdele nekde na konci sveta(respektive par kilaku od Londyna).Plni svebytneho sarmu,hrdinskych nalad a neutuchajiciho humoru se rozpadajicim krasavicim postavi ,aby dokazali,ze pany tvorstva,at uz pred smrti nebo po,zustavaji stale testosteronem nabiti samci!:D ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle mě fakt mile překvapilo. Jake West na sebe před čtyřmi lety upozornil velmi zvrhlým a zábavným, leč nepříliš kvalitním splatterem Evil Aliens, a myslím že můžu říct, že Doghousem jej překonal. Ne co se týče nechutností, ale kvalitou. Bavil jsem se mnohem více než u letošního Dod Sno a Lesbians Vampire Killers, ale co je hlavní, komediální stránka vyloženě nezabíjí tu hororovou - teda ne že bych se bál, ale atmosféru to má občas pěknou. Btw skvělé masky! ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

V obdobnom absurdnom čierno-humornom príbehu ako Lesbian Vampire Killers si kráča i Doghouse. Partička chlapov, ktorí sú zničení nežnejším pohlavím prichádzajú na vidiek aby si poradili s nákazou, ktorá mení všetky ženské na mix zombie-cannibal-killer. Ak máte radi humor, ktorý je postavený na zosmiešňovaní žánrových pravidiel, dehonestuje ženy a popritom strieka krv takmer všade vôkol doporučujem túto relaxačnú oddychovku, ktorá vám vykúzli úsmev na tvári. Samozrejme si treba uvedomiť, že v tomto prípade sa ani tak nejedná o horor ako o komédiu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama