Reklama

Reklama

V Las Vegas se právě koná setkání ufologů, na které zamířily tisíce nadšenců z celé země. Na shromáždění přijíždí i doktorka Alex Friedmanová, která je odbornicí na odhalování astrofyzikálních anomálií. Zatímco Alex v mimozemšťany věří, taxikář Jack se k této otázce staví skepticky a lidi v mimozemských převlecích považuje za cvoky. Krátce poté se v Jackově taxíku objeví dvě podivné děti, Sara a Seth, kteří si přejí odvézt na Horu čarodějnic do nevadské pouště. Jack netuší, že obě děti mají tak trochu nadpřirozené schopnosti, ani to, že se za chvíli ocitne v samém epicentru divokého dobrodružství. Musí ochránit své pasažéry před všehoschopnými zabijáky a na místo dojet první. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Koukal jsem na to jen proto, abych viděl origin onoho klasického meme... jinak mě ten film popravdě vůbec nebavil a nejsem asi ani schopný říct, o čem že to vlastně bylo, protože jsem myšlenkama hodně často zabloudil úplně mimo film a nenutilo mě to dávat pozor, co se tam odehrává...

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Tak z teenage scifi polokomédií som vyrástol už dávno. Aj ked je tam akcia od začiatku až do konca, aj na efekty sa dá pozerať, má to naivný, lacný a otrepaný príbeh, je to proste PRE DETI. Dobre tak prižmúrim oko kvoli efektom a "Skale" (i ked bohvieakú rolu či výkon nemal, že sa vobec na toto dal nahovoriť) a dám o 1* viac. Hodnotenie:  50%

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

neviem co ktomu dodat velmi slabe nevedel som sa dockat konca nuda ale riadna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snoggy

Snoggy (hodnocení, recenze)

Je to Americká pohádka, takže jsem se alespoň nenudila (+možnost okomentovat pár trhlin ve scénáři a celkově občas taky pobaví...)

Saliney

Saliney (hodnocení, recenze)

Naozaj prekvapenie! Možno to nie je super logické a príliš "dospelé", ale čo tam po tom? Od filmu som neočakávala veľa, lebo popravde, podľa názvu som očakávala film iného žánru... ale zato keď to porovnám s "ospevovanými" Strážcami, od ktorých som očakávala mnoho, mnoho, mnoho a dočkala som sa (mnohoo mnohoo mnohoooo a ešte viaaaac) nudy tak to je naozaj excelentné. Najviac sa mi páči, že to má stále akciu a je jedno ako je to detské, ma to DEJ a je tam NAPATIE a to sa o už spomínaných Strácoch ani zo žartu povedať nedáá. A nemôžem zabudnúť ani na úžasných hercov, ktorí sú od začiatku do konca sympatický a ktorým od začiatku divák jednoducho musí priať. Mne sa to páčilo a to veľmi...

epicride

epicride (hodnocení, recenze)

skvělý béčkový film na nedělní odpoledne :) Palec nahoru za efekty, palec dolu za dialogy

Azz

Azz (hodnocení, recenze)

No koukal jsem to na dvakrát a málem ani nedokoukal .....taková slátanina E.T. ho za efekty dávam jednu *

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Cam nebo DVDrip, stejně je to trapas, přitom začátek sliboval aspoň tu limonádu a pak už milionkrát zopakované téma zlá a nechápající vláda, kterou jako vždy porazí hrstka věrných myšlence Free these Aliens, they are harmless :-) ještě že se do přísně střežených zařízení dá vždycky tak lehce dostat, jinak by tyto filmy ztratily smysl, škoda nevyužitého potenciálu, který tento film mohl pozdvihnout někam aspoň do průměru .. jinak si radši pusťte ETmimozemšťana, je toprakticky stejné, akorát méně akčnější ..

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

OMG na Camy může koukat jen zoufalec. Sorry ale je to tak. Neříkám když na film čekáte dlouho a nevydržíte ale když každej film stáhnete v camu tak to je čiré zoufalství.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Děti možná.. ale AnnaSophia je AnnaSophia. Obávám se však, že ani ona nedokáže tenhle film zachránit.

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

No, nemám rád filmy, kde hrajou děti hlavní role. Ale nadruhou stranu, tohle nevypadá jak nějaká stupidní patetická rodinna kravina (jako E.T.), takže to třeba bude dobrý.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

marshalx : Proč by mělo kino stát za prd? Ty seš mi ale odborník. :-D

Tony.cs

Tony.cs (hodnocení, recenze)

do kina chodím málokdy, ale na Cam verze nečumim. Jen jednu jsem měl dobrou a tu jsem stáhl omylem místo dvdripu. Ale byla dost dobrá a pro Ghostridera dostačující. Ty jo já v kině nebyl už 3 měsíce. Naposledy na Madagaskar 2 a to bylo na vánoce :-D

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Není nad to si film vychutnat v CAMu, kde není ani pořádně slyšet co postavy říkají. :-D

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Dines: Teď jsi to ještě vylepšil. V tom případě ti nepřeju nic jiného, než ať se do konce svého bohatého života díváš jenom na CAMy. Tož tak. :)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Dines: Pokud by jsi ten film měl opravdu rád, tak počkáš ještě měsíc a půjdeš na něj do kina. Miluji ty řeči, kdy se stahování omlouvá nedočkavostí. Pf! :-/

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Bridge to Terabithia bol podla mna super ..cize nie vsetky su nemozne filmy.(+Karlík a továrna na čokoládu tam ale nehrala taku hlavnu rolu)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

podla tich fotiek AnnaSophia Robb dostala zas naprd rolu.. boze chuda holka naco jej tlacia do takich nemoznich filmov... ona ma na viac

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Nevypadá to kdovíjak úžasně, ale uvidíme, třeba to přece bude jen něco zajímavého. Docela se těším na AnnuSophii, ale jak jsem se dozvěděl, že tam bude hrát i Alexander Ludwig, tak mě dočista polil stud. Ale kdoví, třeba podá zajímavější výkon, než u Probuzení tmy.

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

trailer připravuje na možná efektní, přesto béčkovou rodinnou pohádku.

6adrian6

6adrian6 (hodnocení, recenze)

No nechame sa prekvapit.A hlavne som zvedavy na AnnaSophia Robb,vo filme Opravdovy zivot podala podla mna dost dobry herecky vykon.

type_B

type_B (hodnocení, recenze)

podle traileru mi to spíš přijde jako nějaký rodinný film, který bude dost bezzubý

Kreeki

Kreeki (hodnocení, recenze)

Jen a kvůli AnnaSophii... navíc ten českej název zní fakt stupidně...

Allegro.g.

Allegro.g. (hodnocení, recenze)

Jojo, mohla by to bý solidní sci-fi limonáda, nic zásadního, ale třeba pohladí podařenou fikcí:)

Geriel

Geriel (hodnocení, recenze)

trailer nevypadá nejhůř, ale že by mě zrovna zaujal, to se říct nedá

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Už zase film, který odtáhne na svých bedrech Dwayne Rock? Chlape, ty máš na víc!

Související novinky

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Jonny Quest jako akční velkofilm?

Jonny Quest jako akční velkofilm?

18.03.2009

První zmínka o plánech na hranou adaptaci kresleného seriálu z dílny Hanna-Barbera Jonny Quest prosákla ze studia Warner Bros. už někdy v létě 2007. Pak se na ní tak trochu zapomnělo. Těžko ale najít… (více)

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

The Rock je víla Zubnička

The Rock je víla Zubnička

02.03.2008

Tady už končí sranda. Dobrá, i Arnold a Sly to zkusili v komediích, ale tehdy už za sebou měli pěknou řádku tvrdých akčňáků. Dwayne Johnson se však v akčním žánru nestihl ani ohřát a už je z něj… (více)

Reklama

Reklama