Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (446)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je nejzajímavější jen to třetí slovo v názvu, 3D, což znamená, že už i horor se dostal na třidé plátna a krev tu dostává prakticky nový rozměr. Jinak je to klasická vyvražďovačka, kde se snaží o příběh, ale stejně se tu kuchaj o stošest a nikoho to moc netrápí, hlavně když je krev a co nejbizarnější umírání, Produkce, co stojí za sérií Saw se každopádně nezapře. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zábavná, leč silně ohraná vyvražďovačka - u mě 7/10 a odnesl jsem si zážitek umocněný mojí vůbec první 3D projekcí. Základ úspěchu vidím v dobrých a brutálních vraždách, potěší i scéna s nahatou blondýnou a jejím vychcaným nabodávačem. Mínusy naopak: atmosféra žádná sláva, funguje jen krátkodobě v pár okamžicích. Chybí tam takový ten celkový příjemně nepříjemný feeling, který by to celé spojoval dohromady - toť hlavní rozdíl (spolu s pozměněným příběhem) oproti originálu z roku 1981 a tím pádem je to jen čistá zábava, nic víc - podobně jako nový FRIDAY THE 13TH. Dále mě moc nebral hlavní hrdina, čili i všechny scény s ním, a rozuzlení. Teď to může vypadat, jako že je těch mínusů na ono hodnocení až moc, ale důležitý je pro mne můj momentální pocit, a ten je dobrý. Ať žije 3D krumpáč. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Šťavnatá vyvražďovačka, středně propečenej krvavej biftek. Krumpáč sviští vzduchem, různé části těl též, gejzíry krve, prostě maso. Pokud nebudete čekat nic hlubokomyslného, vraždy s tradičně přeřvanou hudbou a lekačkami si užijete. Jen jsem si tipoval, že vrahem je jinačí hajzl...což mě trochu zklamalo, páč ten mi opravdu pil krev. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Krvavý Valentýn pro mě bylo velmi milé překvapení. Hned na úvod se musíme domluvit, že se o filmu nebudeme bavit jako o hororu, a to z prostého důvodu - horor to zkrátka není. Nicméně se jedná o velmi vtipnou záležitost, u které nemám mnoho věcí k vytýkání. Ta největší výtka patří Kerr Smithovi, který ztvárnil roli nejméně sympatického šerifa všech dob. Tak nesympatickou a čurákoidní postavu jsem potkal naposledy ve Stmívání. Naštěstí to částečně kompenzují herečky, které běhají jen stroze oděné a v jednom případu dokonce i tak, jak byly stvořeny. Režisér Patrick Lussier s námi rozjel takovou minihru - uhodněte, kdo se skrývá za maskou. Doporučuji trvat na prvním tipu. 2 x jsem ho v průběhu změnil a byla to chyba. Člověk by nevěřil, jak neskutečně multifunkční zařízení může takový krumpáč být. Zabíjení je skutečně velmi pěkné na pohled a vyskytuje se často. Troufám si film nazvat moderním nehororovým slasherem s nesmrtelným ústředním zabijákem. Některé videoefekty působí laciněji než z méně kvalitních her, ale člověk to v tom vražedném tempu rád přehlédne. Nebýt toho debilního šerifa, tak bych se nebál dát klidně 4*. Film je zde vysoce podhodnocený. Je mnohem zábavnější, než se zde píše. Lepší 3*. P.S. Toho 3D bych snesl klidně více. Jedná se o klasický 2D film pouze s několika efekty. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Televízna inscenácia, ktorá sa topí v krvavej brutalite a 3D efekty využíva prekvapivo poskromne a nenápadito. Vďaka lenivosti scenáristu (ktorému jediné čo sa darí je skryť vrahovu identitu) asi najzaostalejšia vyvražďovačka široko ďaleko. Že sa nenachádzame v osemdesiatych rokoch ale v súčasnej kinematografii, prezrádzajú iba modernejšie "štekle" na nohách jednej nahej a čoskoro rozpáranej blondýny. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Když se Sarah (Jaime King) schovává v chatě před Tomem (Jensen Ackles), do chaty přes okno svítí sluneční světlo, přitom do chaty Sarah doběhla v noci. (t.mon)
  • Jde o remake staršího snímku z roku 1981. (Dines)
  • Ve scéně, kdy se Iren (Betsy Rue) schová pod postel, je možné všimnout si, že prostěradlo je v jednu chvíli delší a pak kratší. (dc125)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama