Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Nejčernější na téhle černé komedii je asi to, že to černá komedie být neměla... Už v okamžiku, kdy se hrdinní zachránci prolámou do desetiletí nenarušené jeskyně s tím, že zachráněná asi prošla tudy a zřejmě prošla zdí, víme přesně, na čem jsme. A já už vím, že se to do konce nezlepšilo... Nekorunovaným králem je pak lopaťák na konci. Holt, filmy Descent jsou pro mě ukázkou všeho, jak se dá zkazit film. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co horor hororem stojí, působí dvěma způsoby na divákovu srdeční soustavu. Buď ji trýzní strachem z neznámého, nebo obavami z něčeho, co již mozek důvěrně zná. V mém případě bych se jako speleolog z letmých pohybů, pazvuků a chrčení ve tmě posral za třicet sekund, zatímco kdybych už věděl, že kráčím vstříc ušatým macarátům, co tuze rádi krční tepny, zhnědl bych do půl minuty. A pak si vyberte.. Zatímco N.Marshall dovedně zkombinoval obojí, J.Harris musel rychle vyložit karty na stůl a popravdě řečeno, nevedl si zas až tak zle. Sice rozmetal můj "halucinační" výklad jedničky a záchranáře poslal do jeskyní trochu partyzánským způsobem, nicméně svištění cepínů, klaustrofobické stavy, koupele v trusu a krvavé spa & wellness stihly skončit dřív, než by se vše stalo jen pouhým Výkřikem do tmy. I když, ohledně toho konce - osobně si myslím, že měl dědek nechat lopatu odpočívat v kůlně a možná i sebe.. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $6,722,076▐ rovnako otravno naivné ako prvý diel, škoda tam kde sa dalo ťažiť na atmosfére a napätí tam to prevažne padá na zbrklej réžii, o potokoch krvi nehovoriac, tam to vedia tvorcovia dosť pekne prehnať, troška utopené v béčkovitosti /40%/ ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pád do tmy byl ve své době na poli hororového žánru příjemné překvapení, který děsil a zároveň šokoval nekompromisní brutalitou. Druhý díl přímo navazuje na konec toho prvního a dá se označit za naprosto zbytečný. Nepřináší vůbec nic nového (stejné prostředí, stejná hrdinka, stejná monstra) a zároveň vše viděné, zpracovává výrazně hůř. Doporučuji nekazit si dobrý dojem původního filmu a tomuto pokračování se vyhnout obloukem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na druhej díl víc než slušný, ale jednička byla pro mě o dost lepší, tady se už hraje, jak je u dvojek tradiční, převážně jen na krev a brutalitu a ta přes malinovku místo krve není až zas tak dobrá, nějaký napětí a atmosféra trosku ustupuje dozadu a to hlavně kvůli neumětelství režiséra, kterej používá dost laciný lekačky a mutanty nám trochu uklidnil a místo agresivních krvelačných nájezdů se tu spíš setkáme jak mutanti řvou, když jsou odhaleni ve tmě a nebo bafaj, ale i tak je to dobrý a důstojný pokračování, který se nesnaží nic revolučně měnit a pokračuje v tom, co bylo započato v jedničce ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 32:05 se dole mihne hlava člena štábu. (Petsuchos)

Reklama

Reklama