Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

75 minutové zpestření nedělního večera. Hodnocení jednotlivých dílů není náhodné, každý díl opravdu je o těch zhruba 10% slabší, takže se musím připravit na to že 5. díl bude lehce olizovat hranici koukatelnosti. Několikrát jsem se ale musel usmát nad situacemi typu, že chlápek je zatlačený v plotě tak že z něj začnou vypadávat jednotlivé dílečky a jeden z našich hrdinů se zeptá "Ježiši, není vám nic?" Anebo když zahradník nalívá do traktůrku benzín a vesele u toho žmoulá cigáro. Stále tedy čekám na nějakou 3-D pecku. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Čtyřka je bohužel jen průměrnou a sterilní podívanou bez nových nápadů a výrazných překvapení. A pokud jeho nálepka 3D má být pro někoho záminkou kvalitnějšího filmu nebo vyššího hodnocení, kašlu na to a budu si trvat na svém. Létající šroubováky a pneumatiky jsou fajn, ale nesmí to stát jenom na nich. Přesto mohl výsledek dopadnout i hůř, nuda se díky slušnému bodycountu a krátké stopáži jen tak nedostaví a to se taky počítá. Varováním pro vás bude, abyste u něho vypnuli mozek a přistoupili na jeho pravidla. Pokud tak neučiníte, zůstane vám na jazyku jen nepříjemná pachuť a v peněžence zase o trochu víc místa. Jediní, kdo jsou tak opravdu spokojení, jsou jeho tvůrci. Díky balíku, co jsme zanechali v pokladnách kin, si nyní mnou ruce a přemýšlí už o dalším pokračování. Otázka ale je, jestli něco takového budeme chtít opět vidět. 5/10 ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ani třetí díl nebyl po "dějové" stránce nikterak famózní, ale obsahoval pár "pěkných" úmrtí (motor, posilovna) a atmosféra v úvodu / závěru se dala do slova a do písmene krájet. "Nezvratný osud 4" bohužel nedisponuje ani zajímavým úvodem (je mi líto, ale Nascar jednoduše nefunguje), ani vymazlenými a originálními "death is coming" scénami, o neexistující atmosféře, nesympatických postavách a slabých efektech se snad ani nebudu zmiňovat... Jedním slovem: mizérie. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak aby sme si to zrekapitulovali. Kazda cast sa nataca kazde tri roky (2000, 2003, 2006 a 2009). Jednotku a trojku natocil James Wong a dvojku a stvorku kaskader David R. Ellis, co sa preukazalo aj v dvojke brutalnou havariou na ceste alebo terajsou havariou na pretekoch - proste havarie su Ellisove speciality :-) V jednotke vybuchlo lietadlo a v trojke sa povolili koliecka na husenkovej drahe, ak ste trojku nevideli, urcite si mozete domysliet, ake to malo nasledky. Vsetky dalsie casti nemozu priniest nic nove, jedine ak desiatky roznych necakanych brutalnych umrti, pri ktorych niektori ludia so slabsou povahou otacaju hlavou do vsetkych smerov hlavne prec od platna alebo obrazovky. Tak ako sa mi vlastne pacila stvorka? Mam zmiesane pocity, ale urcite viac, nez trojka. Ta explozia v kine nemala chybu a pacila sa mi viac, ako samotna havaria na zaciatku, kde bolo pouzitych az prilis vela citelnych alebo na dnesnu dobu nie prilis kvalitnych vizualnych efektov. Proste Ellisovi sa dvojka podla mna podarila lepsie. Zatial moje najoblubenejsie casti su teda dvojka a jednotka, ale uz by s tym asi mali tvorcovia skoncit, lebo to uz nic nove priniest nemoze, jedine by to mohlo ist dolu vodou, tak ako SAW. Reziser David R. Ellis natocil este napriklad CELLULAR (2004) s Kim Basinger alebo HADI V LETADLE (2006) so Samuelom L. Jacksonom. _________ Bobby Campo - (Nick O´Bannon) +++ Shantel VanSanten - (Lori Milligan) +++ Nick Zano - (Hunt Wynorski) +++ Haley Webb - (Janet Cunningham) +++ Mykelti Williamson - (George Lanter) +++ Krista Allen - (Samantha) +++ Andrew Fiscella - (Mechanik) +++ Justin Welborn - (Rasista) +++ (Videl v kine 08.09.2009) +++ ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Nezvratný osud, Saw, Prci, prci, prcičky. Tyto žánrově odlišné série mají něco společné. Jde to s nimi od 10 k 5, jsou totálně předvídatelné, bez nápadu, zkrátka naprosto fádní tudíž tristní. Čtvrté pokračování této pohřbené ságy je ukázkovým prototypem odfláknuté blockbusterové jednohubky, kterou se tvůrci rozhodli natočit čistě pro komerční úspěch. O nějakých základních filmových aspektech, nezbytných pro uspokojení diváka, nemůže být ani řeč. Nezvratné osudy nepovažuji za horory, nýbrž za komedie, neboť si libuji v černém humoru. Ovšem zde je vtipu jak v p****i medu. Úvodní automobilová sekvence je žalostně nudná a těžkopádný ráz filmu se nemění až do závěrečných titulků. Pátý díl si raději nechám ujít, nerad bych ohrožoval své duševní zdraví. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Hladina vody v pohári počas scény v kaderníctve sa každú chvíľu mení. Od takmer prázdneho pohára v okamihu, keď je pokladaný na stôl, cez poloprázdny počas strihania až po takmer plný, keď okolo neho "prejde" lak na vlasy. (ČSFD)
  • Když se Lori (Shantel VanSanten) na eskalátorech zachytí noha v ozubených kolech, tak jí z pusy vyteče krev. To by se ale při zranění nohy nestalo. (Duoscop)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama