Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Evandulik 

všechny recenze uživatele

Nudáááá. Stokrát obohrané, človek už po 10 minútach vie, ako to skončí. Medzi Alexis a Tankom to iskrí asi ako medzi mnou a mojím susedom gayom. Vtipy sú nepodarené, alebo primitívne. Jason Biggs zase hrá chudáčika, to ma už tiež nebaví. Nezasmiala som sa ani raz, ale párkrát som sa pousmiala(oholené obočie). Aspoň mám nový song do sprchy..I really wanna be with you..I get hard after seeing you...how hard? hard like a rock.. when you make that pussy pop..pop that pussy heey..pop that pussy baby..:D ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi podobné romantické komedie..Akorát tohle je pro mě docela dost velké zklamání...Nejen,že nahrávka kterou jsem sehnala měla zvuk jako by si ti herci ty své výkony ještě pro jistotu znovu nadabovali, ale také to bylo moc velké klišé..To,že by kdy ženská dokázala napravit neskutečného pitomce tím,že s ním bude chrápat pokaždé kdy na něj bude mít chuť a pak se do něj zamiluje?Často se stává,že do toho člověk zaplete city ale snažit se napravit neskutečného pitomce ještě k tomu mužské rasy...BLBOST...předvídatelný situace,typické klišé,které bije diváka do očí a neskutečná příhoda Jasona Biggse s obočím to může udělat jen....hlupák. Jediné co mě přimělo dát 3/5 je výkon Kate Hudson. Zbytek byla jen zbytečná snaha. ()

Reklama

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Alec Baldwin, Kate Hudson, Jason Biggs, po herecké stránce to z počátku nevypadalo vůbec špatně. Tím je ovšem výčet kvalit tohoto filmu téměř u konce. Příběh byl docela zajímavý, to ano, ale strašně lehce předvídatelný (a tady mi to bohužel extrémně vadilo). Na druhou stranu je třeba říct, že o vtipné situace zde nebylo v žádném případě nouze. Zvlášť ta svatba, kdy se z Tanka Turnera stal takový ten správný gauner, nešlo se nesmát. Vlastně většina scén s ním byla zábava. Hlavně tedy každé setkání syn + otec (Cook + Baldwin), výborné. Baldwinovi jeho role „prasáka“ dokonale sedla, určitě jedna z nejlepších rolí, ve kterém jsem ho zatím viděl. Také jeho hlášky stály za to. Ve scéně, kdy byl s Cookem v té hospodě a oba společně pokukovali po holkách a známkovali je dle písmenkové stupnice, mi až z očí slzelo. Co hláška, to perla (alespoň v originále, zda to tak vyznělo v českém dabingu, netuším). Nicméně jak už jsem psal. Děj téměř nulový, sotva se usadíte a pochopíte, o co jde, je vám jasné, jak to skončí. Velká škoda. Také třeba zmínit, že o romantice se zde nemá smysl bavit, tohle má do opravdových romantických snímků asi stejně blízko, jako sáňky k létu. Každopádně to určitě není zas tak špatné. Zasmějete se, herci solidní, hodnotím jako slušný průměr. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipná komedie plná skvělých hlášek, humor je to spíše druhořady, ale na nedělní večer solidní zábava. Jason Biggs své herecké kvality prokázal tím, že jej jednou do hlavní role obsadil Woody Allen, většinu vtipu obstará on sám. Alec Baldwin nevybočuje z linie posledních let - karikatury, úlisné, nechutné, buranské typy lidí. A to je prosím herec, kterého jsme mohli vídat ve filmech jako Tramvaj do stanice Touha či V moci posedlosti. Jaká škoda..."Jestli mám jít do hajzlu, Ty půjdeš se mnou" :-) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jiných nepovažuji tuto komedii za něco ,,strašného", ale naopak za něco docela vtipného. Ač je tato komedie s příměsí romantiky, tak ta vůbec neškodí. Pokud hlavní hrdina chce na dívku zapůsobit odstrašujícím způsobem, tak se mu to celkem daří a já s tím nemám problém. Často jsem se musel zasmát, což je samozřejmě velké plus. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Režisér nechal Danu Cookovi hodně volného prostoru pro improvizaci. (HellFire)
  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)
  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)

Reklama

Reklama