Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Alec Baldwin, Kate Hudson, Jason Biggs, po herecké stránce to z počátku nevypadalo vůbec špatně. Tím je ovšem výčet kvalit tohoto filmu téměř u konce. Příběh byl docela zajímavý, to ano, ale strašně lehce předvídatelný (a tady mi to bohužel extrémně vadilo). Na druhou stranu je třeba říct, že o vtipné situace zde nebylo v žádném případě nouze. Zvlášť ta svatba, kdy se z Tanka Turnera stal takový ten správný gauner, nešlo se nesmát. Vlastně většina scén s ním byla zábava. Hlavně tedy každé setkání syn + otec (Cook + Baldwin), výborné. Baldwinovi jeho role „prasáka“ dokonale sedla, určitě jedna z nejlepších rolí, ve kterém jsem ho zatím viděl. Také jeho hlášky stály za to. Ve scéně, kdy byl s Cookem v té hospodě a oba společně pokukovali po holkách a známkovali je dle písmenkové stupnice, mi až z očí slzelo. Co hláška, to perla (alespoň v originále, zda to tak vyznělo v českém dabingu, netuším). Nicméně jak už jsem psal. Děj téměř nulový, sotva se usadíte a pochopíte, o co jde, je vám jasné, jak to skončí. Velká škoda. Také třeba zmínit, že o romantice se zde nemá smysl bavit, tohle má do opravdových romantických snímků asi stejně blízko, jako sáňky k létu. Každopádně to určitě není zas tak špatné. Zasmějete se, herci solidní, hodnotím jako slušný průměr. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dane Cook rulez!...dlho som sa takto na jednej postave a hercovi nepobavil, no proste tento herec sa pomaly ale isto stáva jedným z mojich obľúbených komediantov...k filmu, je nudný, preplácaný, omielaný, a jedine čo ho fakt dáva na tie 2 hviezdičky je Dane Cook..tento herec dokáže vytiahnuť celý film z nudy...pretože tento film je nudný, ale Dane Cook ma zachránil... ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Takhle nefunkční film nemůže snad vzniknout pouhou náhodou. Tohle se sabotovalo. Někdo v zákulisí, tajný agent konkurence či protekční synek toho nejnatvrdlejšího zrna. Jinak si to nedokážu vysvětlit. I ten nejhorší díl american pie, kde se jen ukazovali nazí lidé a jejich dovádění, dával jako celek nějaký smysl. Tohle je hloupé a špatné až do posledního momentu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Asi bych v hlavní roli uvítal někoho jínýho než Kate Hudson, ale nevadila mi a to ostatní, co se dělo během tý skoro dvouhodinový délky mě bavilo a dokonce extrémně mě bavilo, když byl Dane Cook fucking asshole a nehorázně to tam rozjížděl na svatbě, to je pravděpodobně nejbrutálnější a nejzábavnější část filmu. Nicméně je pravda, že to neni zrovna extra originální, ale taková nějaká snaha o co nejmenší klišovitost se tomu upřít nedá a když je tam ještě naprosto exkluzivně dokonalej prasák Alec Baldwin, tak neni moc co řešit ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Welcome to Cheesus Crust where pizza's a religious experience. 1) Kdyby film vydržel tempo, jaké nasadil prvních deset minut, neváhal bych s pěti hvězdičkami. Bohužel svižné hříbě se změnilo ve starou herku, která to nějak do konce doťapkala a jenom chvilkami si vzpomenula na svou slavnou minulost. 2) Příjemným překvapením pro mě byl přitažlivý 36letý Dane Cook (odpuzovač nevinných dívek Tank). S ním bych opravdu rád objevoval půvaby bostonského nočního života, i kdyby na mě vytasil všech svých deset ověřených fíglů. 3) Až se 58letý režisér Howard Deutch rozhodne, byť dodatečně, film o půl hodiny zkrátit a zbavit ho nudných pasáží uprostřed, přihodím čtvrtou hvězdičku. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)
  • Kate Hudson si za výkon ve filmu vysloužila nominaci na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka. Ve stejném ročníku byla na stejnou cenu nominována i za film Bláznovo zlato (2008). (Aknah)
  • Režisér nechal Danu Cookovi hodně volného prostoru pro improvizaci. (HellFire)

Reklama

Reklama