Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Soudě dle nehodnocené verze, s kterou si tvůrci vyhráli opravdu do sytosti, ať už prvnotním "rantem" na téma rozdílů theatrical / unrated verzí, když v průběhu filmu prostě projde záběrem nahá ženská (jen tak, vložená green screenem ještě k tomu), když je občas slyšet štáb, jak se řehtá nebo jsou slyšet výrazy jako "cut" a podobné prorážení 4. stěny. Navrch toho je tu pohodová road movie, zjednodušená, tak jak to v dnešní době bývá, ovšem nijak ochuzená o vtipné scény. Plus skvělý popis "friendzoned" statusu. A full-frontal-nudity je zde použita převážně k tvorbě vtipu, nikoliv k... no však víte. Oddychová komedie, svým způsobem protipól klasických nefekálních teenage komedií, kde to ovšem není na škodu. Road movie kvalitní, se správně různorodými postavičkami, ačkoliv některé jsou vyloženě stereotypní. Z ostatních bych vypíchnul hlavně Setha Greena jako správného Amishe a ty dva týpky, co se snažej nabalit každou holku co potkaj. Ty jejich dialogy jsou fakt humot. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní jízda, už dlouho jsem neviděl teen komedii na takovéto úrovni. Začátek je prdel, ke konci to de lehce na city, jako v každé teen a konec na parkovišti je good :) Na nic si to nehraje, de si to pěkne po svém a navíc přítomnost Fall Out Boy, Setha Greena a ujetého Jamese Marsdena, takže pro mě 4* ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak o tom že to je zábavné nieje pochýb, ale niečo my tam tam chýbalo, aby som tomu mohol dať za 5*................... Soundtrack: 1. "Let's Get it Up" - AC/DC ,2. "Got You (Where I Want You)" - The Flys ,3. "The Moment" - X5 ft. Mr. Fang ,4. "Nasty Girl" - Nitty ,5, "All Shapes and Sizes" - The Lucky Stars ,6. "Time to Pretend" - MGMT ,7. "You Better Do Better Than That" - Candy Chase ,8. "Life is Beautiful" - Vega4 ,9. "Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy" - Fall Out Boy ,10. "Message from Yuz" - Switches ,11. "Bang Bang to the Rock 'N Roll" - Gabin ,12. "My Perogative" - Bobby Brown ,13. "Cramming for College" - Pornosonic ,14. "Give Up?" - Hot Hot Heat ,15. "Danger Zone" - Kenny Loggins ,16. "Flying High" - Jem ,17. "Disco Inferno" - The Trammps ,18. "Atlantis" - Donovan ,19. "Can't Fight This Feeling" - REO Speedwagon ,20. "Life is Beautiful" - Vega4 ,21. "Porcupine Jacket" - Tramps and Thieves ,22. "I Don't Care" - Fall Out Boy , ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že jde jen o nadprůměrnou teen komedii, jenže zatímco většinou je ve filmech tohohle žánru dobře napsaných a opravdu bavících postav pomálu, tenhle film nabízí: 1) neskutečně zábavného pošuka Rexe v podání Marsdena; 2) totálního pohodáře a sympaťáka Lance; 3) magory Andyho a Randyho; 4) krásnou, sympatickou a moc sexy slečnu Felicii; 5) mistra sarkasmu Greena a nakonec hlavního hrdinu, který mi sice příliš nesedl, ale ne zase tak moc, aby to zkazil. Navrch je tu samozřejmě pár trapných a fekálních scén a hlavní příběhová linie nestojí absolutně za nic, ale tak už to bohužel bývá. Tenhle film dělají "vedlejší" postavy a hvězdičky patří jim :) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě klasická, předvídatelná teen-comedy o cestě nesmělého panice za vytouženým "zásunem". Avšak tentokrát v mnohem lepším provedení, ve kterém se tvůrci nebojí přitlačit na pilu ale na druhou stranu se snaží tvářit v rámci možností reálně a nelijou na hrdiny zbytečné litry tělních tekutin. K výsledné velice dobré zábavě přispívá výborný výběr herců, kde svým výkonem překvapí hlavně James Mardsen a některé opravdu povedené a vtipné scény. Jen ta necenzurovaná verze, kterou jsem viděl je přehnaně dlouhá a přitažená (nejen) za vlasy. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • Revolver v závěrečné scéně je 6ti ranný Colt Python ráže .357 Magnum. Jeden z nejsilnějších revolverů vůbec. (c.tucker)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)

Reklama

Reklama